Hétköznapi kézitáska nőknek – válassza ki a tökéletes modellt az Ön számára

A női kézitáska kétségtelenül minden nő „barátja”. Szinte minden napi kiránduláson elkísér minket – munkába, bevásárolni, sétálni vagy barátokkal találkozni. Ezért megbízhatónak és kényelmesnek kell lennie, de ugyanakkor szépen ki kell egészítenie az öltözéket. Hogyan válasszuk ki a megfelelő mindennapi kézitáskát? Olyat, amelyik sokféle helyzetben működik? Ebben a cikkben megtudhatod, mire figyelj ebben a szezonban!

Melyek a női hétköznapi kézitáskák jellemzői?

Amikor álmai modelljét keresi, három egyszerű szabályt kell követnie. Egy nő mindennapi táskájának a következőknek kell lennie: praktikus, kényelmes és sokoldalú.  Mindezen funkciókat azonban az Ön egyéni igényeihez és preferenciáihoz kell igazítani.

  • A praktikus kézitáska az, amely a helyzettől függően működik. Ha olyan táskát keres, amelyet a mindennapokra is magával vihet a munkahelyére, akkor elég jól pakolhatónak kell lennie ahhoz, hogy például az iratokat, a laptopot vagy az ebédet is magával tudja vinni. Ebben az esetben az XL méretű bevásárlótáskák tökéletesek lesznek. Ha viszont csak a szükséges kiegészítőket szeretné a táskájába tenni, a legjobb megoldás a postás táska – ezek általában kicsik és takarosak, de eléggé megpakoltak ahhoz, hogy kéznél legyen, amire szüksége van (pl. kulcsok, pénztárca, telefon).
  • A kényelem is egyéni kérdés, mindannyian másképp éljük meg. Egyes nők a vállukra dobható táskákat részesítik előnyben, míg mások a hosszú, ferdén a vállukon viselt pántokat részesítik előnyben. A tökéletes hétköznapi táska kiválasztásához ezért érdemes megkérdezni, hogy melyik hordozási mód a legkényelmesebb az Ön számára. Ha szereti a hosszú, állítható pántokat, akkor válasszon egy poszttáskát. Ha azonban inkább a vállán hordja a táskáját, ebben az esetben egy bevásárlótáska vagy egy csomagtartó lesz a sláger.
  • A mindennapi kézitáska kiválasztásakor az utolsó paraméter a megjelenés. Érdemes olyan modellekhez nyúlni, amelyek sokoldalúak. Miért? Könnyen kombinálhatod őket különböző öltözetekkel, így nem fogsz időt pazarolni a táskához illő öltözékedre. Az univerzális szabások és színek pedig mindig divatosak. Így akár most, akár jövőre vagy két év múlva veszel egyet, mindig divatos lesz. Az univerzális kézitáskák főként téglalap alakúak és négyzet alakúak. Az egyszerű formák biztonságos választásnak számítanak, mert időtállóak. Ettől eltekintve figyeljünk a színösszeállításra – érdemes olyan visszafogott színekhez nyúlni, amelyek bármikor és bárhol működnek – például a fekete, a bézs vagy a barna és a vörös árnyalatai.

Női kézitáskák a mindennapokhoz – javaslatok az Ön számára.

A Ladybag.hu üzletében rengeteg sokoldalú, mindennapi kézitáskát találsz, amelyek praktikusak, kényelmesek és időtállóak. Nagyszerűek az őszi szezonban, de télen, tavasszal és még nyáron is. Ezek a táskák mind az alkalmi ruhákhoz, mind a kicsit elegánsabb ruhákhoz illenek. Íme, néhány javaslat az Ön számára, amelyet viselhet, és kombinálhat, amivel csak akar – nadrággal, ruhával, magassarkúval vagy tornacipővel.

You may also like