Új termékek a Lady Bag shopban

Az ősz egy szép időszak a ruhatár bővítésére. Egy új kézitáska viszont olyan kiegészítő, amelyből sosem lehet elég egy nő ruhatárában. Fedezze fel a Lady Bag üzlet újdonságait, és találja meg a tökéletes ékszert az Ön számára.

M méretű kézitáska

Az M méretű pénztárca olyan kézitáska, amelynek minden nő ruhatárában helyet kell kapnia. Ez a Vittoria Gotti javaslat nemcsak elegáns formájával, hanem kivételes kivitelezésével is kitűnik. Természetes szarvasbőrből készült, és gyönyörű dizájn és klasszis jellemzi. A sárga szín segít egy jellegzetes és egységes őszi stílus kialakításában. A modell robusztussága és kiváló minőségű kivitelezése szintén előnyt jelent. Ez a bőr postatáska sok szezonon át fog szolgálni.

Kényelmes és sokoldalú kézitáska

A Lady Bag üzlet újdonságai közül választottuk ki a Bee Bag sokoldalú női kézitáskáját is. Tágas mérete különbözteti meg, így minden lényeges dolognak helyet biztosít. Szerves bőrből készült, egységes kialakítású, így bármilyen öltözékhez illeszthető. Tökéletes az Ön számára, ha értékeli a szép és finom kiegészítőket.

Multifunkcionális kézitáska

A harmadik lehetőség egy többfunkciós megoldás. Egyrészt viselheti a vállán bevásárlótáskaként, másrészt hátizsákként. Mindez a meghosszabbított fogantyúnak köszönhető, amely erős merevítőkre cserélhető. A fekete táska minden stílust kiegészít.

You may also like