Divatos kézitáskák 2022 őszére – ismerd meg a topmodelleket!

2022 ősze már komolyan beköszöntött mind a naptárunkban, mind az ablakon kívül. Ez tehát a tökéletes alkalom arra, hogy olyan kiegészítőkkel gazdagodjon, amelyek az idei szezonban és télen is működnek. Ebben a cikkben felfedezheted a szezonra tökéletes női kézitáskákat!

Divatos kézitáskák őszi 2022 – kényelmes hátizsákok

Az aktuális trendek kéz a kézben járnak a kényelemmel. Ezért érdemes a 2022/2023-as őszi/téli szezonra női hátizsákot vásárolni. Ideális megoldás a mindennapi kirándulásokhoz, amikor a legfontosabb, hogy kényelmes legyen. A kényelem azonban nem feltétlenül jelent unalmas öltözéket. A 2022/2023-as őszi/téli kollekcióban divatos női hátizsákokat találsz, amelyek feldobják alkalmi öltözékeidet. Ebben a szezonban különösen érdekesek a steppelt hátizsákok, amelyek a francia eleganciát idézik. Bármilyen öltözékhez elegáns, és kényelmes viseletet adnak – a tökéletes kombináció!

Divatos kézitáskák őszi 2022 – hobo táskák

Az őszi/téli szezonban visszatérnek a csavargó táskák hobo is. Mik a jellemzőik? Ezek meglehetősen klasszikus kézitáskák, amelyek teteje finoman lekerekített. Ez azért van, mert a táska fogantyúja húzza a táska oldalát, így a táska jellegzetes félhold alakot kap. Hobo táskákat valószínűleg szinte mindenhol látni fogunk. Kialakításuk szemet gyönyörködtető, és nagyon kényelmesek is – a vállán vagy a kezében is hordhatja őket. 

You may also like