Halloween táskák – ezek a modellek kiegészítik a bulid ruhád!

Halloween egy rendkívül izgalmas időszak, amikor teljesen kibontakoztathatjuk kreativitásunkat. Érdekes jelmezekbe bújunk, játszunk a sminkkel és a dekorációkkal. Azonban ne feledkezzünk meg egy fontos elemről, amely karaktert adhat bármilyen öltözéknek – a táskáról van szó. Mindegy, hogy boszorkánnyá, vámpírrá vagy más karakterré akarsz válni – a megfelelően kiválasztott táska még félelmetesebbé vagy szokatlanná teheti a jelmezedet. Ebben a cikkben néhány javaslatot találsz, amelyek tökéletesen kiegészítik a Halloween-i stílusodat.

Halloween táskák – válassz sütőtök színűt!

A sütőtök az az első dolog, amely eszünkbe jut, amikor Halloweenre gondolunk. Tehát miért ne adnánk hozzá sütőtökös érintést a Halloween-i stílusodhoz, akár egy táska formájában? Ez az élénk narancsszínű árnyalat őszi hangulatba hoz, és gyönyörűen kiemelheti a stílusodat – különösen, ha teljesen feketében tervezel öltözni.

Halloween táskák – divatos válltáska szegekkel

Ha azonban inkább visszafogottabb színre vágysz, de közben nem szeretnéd, hogy a táska „unalmas” legyen, akkor a szegekkel díszített válltáska kiváló választás lesz. Jól illeszkedik a Halloween-i öltözékhez, de főleg egy kis rockos csavart ad neki. Legyél felkészülve a Halloween bulira egy olyan ttaskával, amely egy kis sötét eleganciát visz a stílusodba!

Halloween táskák – válassz vérvörös árnyalatot!

A Halloween bulit nem csak a sütőtökkel, hanem főként a sötét jelmezekkel társítják. Sokan véres stílusokat választanak, amelyek némi horror és dráma hangulatot hoznak. Tehát ha például vámpírnővé vagy véres ápolónővé akarsz öltözni, akkor egy élénkvörös színű táska kiválóan kiegészíti majd a megjelenésedet!

You may also like