Női kézitáskák boho stílusban – ezek a modellek 2022 nyarán kötelező darabok!

A tavaszi-nyári szezon az az időszak, amikor 180 fokban megváltoztatjuk a ruhatárunkat. Könnyű és szellős ruhákhoz nyúlunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az ablakon kívüli időjáráshoz. A napos időjárást nemcsak a megfelelő ruhák, hanem a kiegészítők is kiemelhetik, amelyek minden ruhát kiegészítenek és „wow” hatást kölcsönöznek neki. Különösen a boho stílusú táskák – nézd meg a modelleket, amelyek megváltoztatják az öltözékedet!

Táskák rojtokkal – minden bohém lány kiegészítője!

A boho stílusról először a hosszú rojtok jutnak eszedbe. A hosszú rojtok sok boho-inspirált ruhadarabot díszítenek, és adnak nekik egy kis eredetiséget.  Gyakran láthatók például kardigánokon, szoknyákon, blúzokon és velúrkabátokon. A rojtok a boho stílusú kézitáskákban is remekül mutatnak, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. A bojtos bojtos táskák légiesek, gyönyörűen hullámzanak a szélben, és jól illenek a könnyű ruhákhoz és a farmerekhez egyaránt, amikor kint kicsit hűvösebb lesz.

Női boho kézitáskák – ultrakönnyű rattanból!

A rattanból készült boho női kézitáska a nyári szezon slágere! Miért? A rattan boho táskákat ultrakönnyűségük és gondos szövésük különbözteti meg, ami érdekes textúrát eredményez. Ezért remekül mutatnak maxiruhákkal, valamint farmerrel vagy vászonnadrággal kombinálva. A rattan boho táskák a tengerparti kirándulások során is pótolhatatlan kiegészítők. Könnyedén beletehetsz egy törölközőt, vizet, könyvet és már mehetsz is a strandra!

Bőr boho táska – nem csak nyárra!

Ha olyan boho stílusú táskát keresel, amelyhez nemcsak nyáron, hanem más évszakokban is nyúlni fogsz, akkor egy természetes velúrból készült táskára tegyél. A szarvasbőr elválaszthatatlanul kapcsolódik a bohém stílushoz, és még késő ősszel is jól fog működni. A természetes bőr ugyanis időtálló és tartós, így biztos lehet benne, hogy nem fog elhasználódni. A boho bőrtáskát ruhákkal és őszi öltözékekkel egyaránt kombinálhatod – remekül megy majd ramónival, farmerrel és lapos sarkú csizmával!

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük