Alakítsa át táskáját egy új táskaszíjjal

Kedvenc táskája már nem tetszik úgy, mint korábban? Szereted a táskádat, de szeretnéd feldobni? Nagyszerű hír – a szíj cseréjével könnyen megteheti. Nézze meg a Lady Bag webáruházban a táskaszíj javaslatokat és… menjen vásárolni!

Egy csavart szíj

Szeretné különlegesebbé tenni a táskáját? Akkor nézze meg ezt a javaslatot. A leopárd öv nagyszerű módja a kiemelkedésnek. Az éles stílusok rajongói imádni fogják. Az öv funkcionális L méretű és 5 cm széles. A szép design tehát a hasznossággal párosul.

Szeretem a klasszikusokat

Íme egy klasszikus öv, amely nemcsak divatos, hanem sokoldalú is. Egyedi kialakításával és színeivel vonzza a figyelmet. Kiléphetsz a dobozból, és mégis önmagad lehetsz. A piros öv boho stílusú, és ideális lesz romantikus és légies stílusokhoz.

Valami a fekete-fehér rajongóknak

Íme egy kézitáskaszíj, amely a monokróm stílus rajongóinak tetszeni fog. A zebraminta sokféle öltözékhez jól illik, és visszafogott eleganciájával kitűnik. Kiváló minőségű anyagból készült, organikus bőrrel kombinálva. Funkcionalitásával is kitűnik. Imádni fogja, mint praktikus és gyönyörű kiegészítőt.

You may also like