Szeretsz spórolni? Nézze meg az akciókat!

Szeretsz megőrülni a vásárlásban, de ugyanakkor óvatos vagy, hogy mennyit költesz? Az online boltok akciói ezért az Ön számára készültek. Itt vannak kézitáskák kivételes akciós áron a Lady Bag üzletben. Találja meg az Ön számára tökéletes modellt!

Hétköznapi kézitáska

Ez a modell tökéletes lesz minden napra, bármilyen mindennapi stílushoz. A táska divatos és tágas, és könnyedén elfér benne minden lényeges dolog. A Bee Bag univerzális modellje tágas, számos zsebbel felszerelt, ökológiai bőrből készült belső térrel örvendezteti meg Önt. A sárga táska lehetővé teszi, hogy kitűnj és bármelyik ruhádat feldobd.

A levelman táskának több neve van, mint egy.

Ha Ön az egyedi táskák rajongója, akkor szeretni fogja ezt a Bee Bag modellt. A mindennapi stílus jegyében tervezték. A táska organikus bőrből készült, és egyszerű kialakítású, ugyanakkor figyelemfelkeltő. Egy kis bojt teszi érdekessé és kacérrá a táskát. Dobja fel öltözékét, és válassza ezt a bohó hangulatú kézitáskát. Nyugodtan párosíthatod alkalmi öltözékekkel.

Kézitáska vintage stílusban

Ez a kézitáska modell vintage stílusban van tartva. A táska természetes olasz bőrből készült, ami már önmagában is klasszis. A táska lenyűgöz az anyagminőségével és a kialakításával. Nagyon tágas és praktikus a külső és belső zsebeknek köszönhetően.

You may also like