Melyik táska menjen a tornacipőhöz?

Az utóbbi időben a legtöbb hölgy nagy örömére olyan stílusok divatját látjuk, amelyek a kényelmet egy csipetnyi eleganciával ötvözik. A sportos megjelenés a tornacipővel egy olyan divatos trend, amely számos alkalomra tökéletes, különösen, ha a megjelenést a megfelelő kiegészítőkkel, például egy kézitáskával egészítjük ki. Mely modellek illenek a legjobban a tornacipőkhöz?

A tornacipők népszerűsége nem meglepő, hiszen nemcsak kényelmesek, hanem vizuálisan is lenyűgözőek. A tipikus tornacipőket gyakorlatilag csak melegítőnadrággal vagy farmerrel és hátizsákkal vagy tágas kézitáskával, például shopper táskával lehet viselni. A tornacipők viszont még női ruhadarabokkal, például ruhákkal és szoknyákkal is sikeresen kombinálhatók. Ennek oka, hogy elegáns változatban is kaphatók – platformon, csillogó fémelemekkel vagy arany és ezüst betétekkel. Így ezek a cipők sokféle kézitáskával kombinálhatók, de nem is mindegyik. Melyik lesz tehát különösen stílusos? 

Shopper táska – tökéletes minden sportos megjelenéshez.

A shopper táska tökéletes kiegészítője minden sportos megjelenésnek. Nagy mérete jellemzi, így elég tágas ahhoz, hogy ne csak a legszükségesebb dolgaidat, hanem a tornaruhádat, a laptopodat vagy a hazafelé megtett bevásárlást is magaddal vidd. A shopper táskák számos színben kaphatók – a klasszikus feketétől és barnától kezdve a piros, tengerészkék, sárga és több szín kombinációján át. Az ökológiai bőrből készült tágas táskák mellett nyúlhatunk a fonott vagy rattan modellekhez is, amelyek tökéletesek lesznek a nyári öltözékekhez… Bármilyen típusú shopper táskát választhatunk a tornacipőnkhöz, és mindig fenomenálisan fogunk kinézni. Ráadásul az a kényelem is meglesz, hogy nem kell hálót cipelnünk, mert minden elfér a tágas táskában.

A sokoldalú leveles táska

Amit a nők imádnak a leveles táskákban, az többek között a hosszú pánt, ami lehetővé teszi, hogy a vállon és a törzsön keresztül – átlósan – is hordhassuk őket. Gyönyörűen mutatnak a tornacipővel, és ami ugyanilyen fontos, kényelmet biztosítanak. Ugyanis nem kell őket semmilyen módon megfogni, így a kezünk szabadon járhat. Bár egyes modelleknél találkozhatunk levehető pánttal és a táska kézben hordásának lehetőségével. Így egy táska sok lehetőséget ad, és sokoldalú – kombinálható tornacipővel és kapucnis

Elegáns kézitáska sportos cipőhöz

Egyáltalán nem mondható, hogy a tornacipőt nem lehet elegánsabb kézitáskával párosítani. Az influencerek stílusát végignézve észreveheted, hogy nagyon gyakran állítják szembe a sportcipőt a hétköznapival, és ez igazán fenomenálisan néz ki. Egy példa? Tornacipő, alkalmi blúz és nadrág, kiegészítve feltűnő ékszerekkel és egy nagyméretű clutch táskával vagy ládával. Az egész megjelenés rendkívül stílusos és divatos. Érdemes megjegyezni, hogy már nem érvényes az a szabály, hogy a kézitáskának ugyanolyan színűnek kell lennie, mint a cipőnek. Sőt, a kontrasztok, például a kék sportcipő és a zöld táska egymás mellé helyezése is üdvözlendő.

A minimalista sporttáska

Sétálni vagy olyan helyre mész, ahová a pénztárcán, a kulcsokon és a telefonon kívül mást nem kell magaddal vinned? Ebben az esetben egy vesetáska vagy tasak tökéletes választás. Ezek a legkisebb táskák, és remekül mutatnak a sportruházathoz és a tornacipőhöz. A vesetáska előnye, hogy csípőn hordható, így gyakorlatilag elfelejted a létezését. Ha pedig inkább a válladon viselnéd, egyszerűen hosszabbítsd meg a pántot, és a vesetáska más jelleget ölt – kissé sportos, egy csipetnyi alkalmi stílussal.pulóverrel, valamint tűsarkúval és elegáns nadrággal is.

Válltáska

Nem minden nő szereti a vállán hordani a kézitáskát. Akik ebbe a kategóriába tartoznak, azok sikerrel párosíthatják a tornacipőjüket egy ládával. Ez a kézitáska tágasabb, mint egy vesetáska vagy a legtöbb postatáska, de kevésbé tágas, mint egy shopper táska. Bizonyára nem olyan kézenfekvő kombináció sportcipővel, mint a fenti javaslatok, de bátran választhatjuk a tornacipő mellé. És nem csak a platformosokkal, amelyek elegánsabbnak számítanak. Egyes táskamodellekhez pánt is tartozik, amit érdemes tudni, ha szeretnénk, hogy a táskát kétféleképpen is viselhessük.

Nem jelenthet gondot megtalálni a számunkra tökéletes táskát, amit tornacipővel viselhetünk. A táskák széles választéka kapható különböző méretekben és színekben, amelyek praktikus kiegészítői lehetnek egy divatos, sportos öltözéknek. Az öltözék összeállításakor csak arra gondoljunk, hogy ne vigyük túlzásba a minták sokaságát, mivel ezek általában nem szeretik a konkurenciát. Ez azt jelenti, hogy ha több intenzív szín kombinációjából készült a tornacipőd, akkor a táska legyen egyszínű. Ha betartjuk ezt a szabályt, elkerülhetjük a divatbakit, és az eredmény is a legkívánatosabb lesz.

You may also like