BLACK WEEK – VÁSÁROLJA MEG EZEKET A TÁSKÁKAT AKÁR -60%.

A Ladybag.hu shopban máris megkezdődött a legforróbb akciók időszaka! Itt a tökéletes alkalom, hogy alacsony áron – akár -60%-os áron – női kézitáskákra vadásszon. Ne halogasd a vásárlást, nézd meg, milyen táskákat érdemes megvenni a Black Week – sokat spórolhatsz!

BŐR LETTERMAN TÁSKA – OLCSÓ A BLACK WEEK

Kétségtelen, hogy a természetes bőrből készült termékek luxusnak számítanak. A kiválasztott anyag gondos kiválasztása és a varrás precizitása jellemzi őket – ezért áruk gyakran meghaladja azt a pénzügyi plafont, amelyet egy adott kiegészítőre szeretnénk költeni. Érdemes tehát kihasználni az akciókat, és a szokásosnál alacsonyabb áron levadászni egy bőr kézitáskát.

A Fekete Hét alkalmából ez a természetes velúrbőrből készült bőr postatáska a normál árnál még 51%-kal olcsóbb.  És miért érdemes birtokolni? Az időtlen szabás és az egyszínű színösszeállítás szó szerint bármikor és bárhol működik – hétköznap, randevú, séta vagy buli.

BLACK WEEK PROMÓCIÓ – FEKETE KÉZITÁSKÁK NŐKNEK

Ebben a különleges promóciós időszakban a Ladybag.hu webáruház különleges akcióval készült a fekete női kézitáskákra. Csakhogy most még olcsóbban juthatsz hozzájuk, a fekete színhez további kedvezménnyel! És miért érdemes erre a színre fogadni? Már megvan a válasz!

  • A fekete női táska szinte mindenhez passzol – ez egy időtlen szín, amely szabadon kombinálható különböző színekkel.
  • A fekete női kézitáskák elegánsak, és eleganciát kölcsönöznek az öltözékednek.
  • Nyár, ősz, tél vagy tavasz – nem számít, milyen évszak van, egy fekete női táska tökéletesen működik!

You may also like