A legjobb promóciós drágakövek a Lady Bag boltban

A nyár tele van szép pillanatokkal és eseményekkel, ezért jó, ha akkor olyan kiegészítők vannak kéznél, amelyek szabás, de ár szempontjából is teljesen megfelelnek. Nézze meg a Lady Bag webáruház akcióit, és hagyja magát elragadtatni az igazi akciókkal.

Gyönyörű és elegáns pénztárca

Olyan pénztárcát keres, ami szép és praktikus, mégis megfizethető áron? Ez az elegáns női pénztárca a David Jones-tól el fogja lopni a szívedet. Megfizethetetlen áron, egyszínű textúrával és steppelt textúrával rendelkezik. Praktikus XL méretének köszönhetően minden elfér benne, amire szükséged van – bankjegyek, kártyák és érmék.

Megfontolt és romantikus

Megfontolt, mert egy természetes bőrből, egy rendkívül tartós anyagból készült kézitáska univerzális modelljét választja, romantikus, mert finom virágokkal díszített. Ez a modell tökéletesen illeszkedik a nyári stílushoz, és egy csipetnyi kislányos finomságot kölcsönöz az öltözékeidnek. A gyönyörű, tágas shopper táskában minden elfér, amire szükséged van, miközben rengeteg bájt ad hozzá. Akciós áron még csábítóbb, mint eddig.

Rattan shopper táska

Mit szólnál egy gyönyörű és nem kényes shopper táskáról álmodozni? Ez a sokoldalú női shopperbag pont megfelelő a nyárra. Önmagában könnyű és tágas, így minden elfér benne, amire szükséged van. A táska rattanból, a fogantyú pedig ökobőrből készült. Gyönyörűen kiegészít bármilyen nyári stílust.

You may also like