Ez viseli – bestseller a Lady Bag boltban

Csábít egy új táska és inspirációt keres? Íme – a Lady Bag webáruház táskajavaslatai, amelyek megragadják a figyelmét. Fedezze fel az üzlet bestsellereit, és válassza ki kedvencét.

Stílusos hátizsák

Szereti, ha a kényelem és a stílus kéz a kézben jár? Íme egy javaslat, amely segít ebben. A Herisson női vintage hátizsák trapéz alakú formájával és patentos záródásával hívja fel magára a figyelmet. Kiemelkedik a többi hátizsák közül, és sokoldalú, mert sokféle stílussal kombinálható. Tartós ökobőrből készült, így több szezonon keresztül is kitart. Az időtlen fekete szín számos alkalomra illik.

Egy boho stílusú kiegészítő

Vagy a boho stílusú kiegészítők rajongója vagy? Akkor íme egy darab a David Jones-tól, amely gondos kivitelezésével és stílusával lenyűgözi Önt. Ennek a kerek táskának az anyaga organikus bőrrel kombinált. Ez a táska könnyű és tartós, és szokatlan etnikai mintáival tűnik ki. Ami még inkább kiemeli, az a karcsú M méret. Ez a piros postazsák jellegzetes és egyedi.

Vittoria Gotti velúr kézitáska

Egy újabb javaslat-bestseller ez a stílusos, természetes velúrbőrből készült olasz kézitáska. Ez egy univerzális kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben hangsúlyozza stílusát, A táska a kivitelezés minőségével, a dizájnnal és az időtlenséggel gyönyörködtet. Ez a világosszürke kézitáska a stílusos és univerzális kiegészítőket kedvelő nők számára készült.

You may also like