Válassz vintage stílusú kiegészítőt!

Keresel egy vintage stílusú kiegészítőt? Imádod éppen ezt a stílust, és egyáltalán nem könnyű olyan kiegészítőt találni, amely elrabolja a szíved? Nézd meg a vintage stílusú táskákat a Lady Bag internetes üzletében. Biztosan találsz valamit magadnak!

Klasszikus postás táska

Ez az egyik alapvető kiegészítő a vintage stílusban. A klasszikus postás táska barna színű, kétségtelenül a vintage stílushoz kapcsolódik. Ez a BEE BAG vállalat ajánlata egy klappal záródó vintage stílusú táska, amely lenyűgözi a vintage stílust, gondos kivitelezését az öko-bőrből és az XL méretű terével, amelybe elfér az A4 méretű dokumentumok és a mindennapi apróságok is. Nyugodtan viheted ezt a táskát iskolába, egyetemre vagy munkába – minden elfér benne, amire szükséged van, miközben klasszikus és stílusos leszel. Kiváló javaslat az outfitjeid kiemelésére.

… és még egy postás táska

Egy újabb postás táska, amely lehetővé teszi számodra a vintage stílusban való megjelenést. Az XL méret lehetővé teszi mindazok elpakolását, amire szükséged van, a praktikus zsebek pedig segítenek rendszerezni mindent, amire csak szükséged lehet. A táska öko-bőrből készült, és lenyűgöző a vörös árnyalatával. Értékelni fogod az egyszerű és stílusos dizájnt, valamint a városi eleganciát, amely mindennapi helyzetekben is jól mutat. A hab a tortán a stílusos arany színű kiegészítők.

You may also like