Mentsd meg az akciós árakkal a Lady Bag üzletben

Új hónap, új akciók. Ha igazán spórolni szeretnél, az alacsonyabb árak nem kis ösztönzést adnak. Nézze meg az akciós árakat a Lady Bag üzletben, és találjon magának egy gyöngyszemet a közelgő tavaszra.

Denim bőr kézitáska

Íme egy kézitáska, amely nem hagyományos jellegével fog gyönyörködtetni. A Vittoria Gotti márkájú táska kiváló minőségű természetes bőrből készült, és tökéletes lesz azok számára, akik értékelik a retro stílussal kombinált modernitást. A táska dizájnjával és farmeres megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A kör alakú minta még egyedibbé teszi. Értékelni fogja a táska tökéletes kidolgozását, a jól szervezett belső teret és a kiváló minőségű velúrbőrt.

Csizma nem csak télre

Ki mondta, hogy csizmát csak télen lehet viselni? Íme egy rocker stílusú kiegészítő, amely feldobja a stílusodat. Ezüst szegecsekkel ellátott csatokkal díszítettek, amelyek megakadályozzák, hogy a megjelenésed unalmas legyen. Ön is értékelni fogja a funkcionalitását – ez a modell a stílusról és a kényelemről szól.

Boho letterman táska

Szereted a boho stílust? Akkor nem maradhatsz észrevétlen ezzel a rojtos poszttáskával. Ez a Vittoria Gotti táska természetes szarvasbőrből készült. Tökéletes lesz minden napra – divatos megjelenést, kényelmet és stílust biztosít. Különlegessége a táska elejét díszítő gyönyörű bojtok. Rendkívül funkcionális is, mivel egy cipzáras zsebbel és dupla záródással rendelkezik – mindkettő egy patenttal és egy mágnessel. Nyugodtan kombináld ruhákkal és farmerekkel.

You may also like