Szeretjük az alacsony árakat – akciók a Lady Bag üzletben

Érzi már a gyors szívverést? Jól teszi – ez a megfelelő reakció, amikor meglátja a Lady Bag üzletben lévő akciókat. Nézze meg, mire érdemes most vadászni, és siessen vásárolni!

Különleges csizmák

Ezek az olasz téli csizmák kifejezetten különleges feladatokra készültek. Nagyszerűen teljesítenek a télen, még hideg időben is. Viselheti őket mindennapi ruházathoz és kombinálhatja nadrággal, mezzel és akár mindennapi ruhával is. A barna cipők nemcsak hosszú ideig gyönyörűek lesznek, hanem praktikusak is. Most pedig kedvezményes áron vásárolhatók.

Vegyes stílusú táska

Ez egy olyan táska, amelyet sok helyzetben felhasználhat. Jól jön mindennapi öltözeteinkhez, és egy kis eleganciát is hozzáad. Ez a táska modell kiváló minőségű természetes bőrből készült – biztosan néhány szezont sértetlenül átvészel. Örömet okoz majd a mérete is, amely ellenére a kis méretének látszik. Cipzárral záródik, állítható pántja van, két cipzáras zsebe és mágneses füle. Gyönyörű és kissé vintage stílust idéz.

Táska az egyéniségeknek

Ennek a táskának sok előnye van. Segít kiemelni az egyéni stílusát, kicsi, mégis rendkívül tágas, és különleges árnyalatával lenyűgöz. Kiváló minőségű természetes bőrből készült, így éveken át nem kell elköszönnie tőle. Érdekes krokodilbőrszerű textúrával díszítették, ami még vonzóbbá teszi. Mindehhez hozzáadva az alacsony árat, nincs esélye, hogy közömbösen elmegy mellette.

You may also like