Funkcionális női kézitáskák – ismeri ezeket a modelleket?

A kényelmes kézitáska mindennapos kimozduláskor kiemelt fontosságú – különösen, ha tudjuk, hogy sok órát töltünk majd távol otthonunktól. A nők ízlését azonban nem ez az egyetlen meghatározó tényező, hiszen a kényelem mellett a jó megjelenést is értékeljük. Ebben az esetben a funkcionális női kézitáskák jelentik az ideális megoldást – olyanok, amelyek nem csak szépen kiegészítik a stílust, de mindenekelőtt maximális kényelmet biztosítanak. Kíváncsi, hogy mely modellek felelnek meg ezeknek az elvárásoknak? Nézze meg a javaslatokat a Ladybag.hu oldalon!

    Egy kézitáska kettős használata

    Kézitáska vagy hátizsák – nem tudsz dönteni? Ennek a modellnek köszönhetően búcsút inthet a dilemmának! Ez a sokoldalú XL méretű női kézitáska nemcsak tágas és minden stílushoz illik, de mindenekelőtt funkcionalitásával nyűgöz le. A táska fogantyúi a táska aljáig érnek, és így két előnyt is elérhet. Egyrészt az egyenes szabás modernebbnek tűnik, másrészt… a fogantyúkat úgy állíthatod be, hogy két merevítőt hozz létre – így lesz egy táskabarát! Ez egy nagyon kényelmes megoldás, ha a táska belseje a napi kirándulások során tele van különböző dolgokkal. Az egyik vállat érő terhelés enyhítése érdekében ezért ajánlatos ezt a modellt tágas női hátizsákként használni. Kényelmes, stílusos… egyszerűen tökéletes minden napra!

    Bevásárlótáska és postazsák egyben

    A női bevásárlótáskák már régóta elrabolták a kényelmet értékelő nők szívét. Könnyűek, vállon hordozhatók, és lenyűgöznek tágas belsejükkel, amelybe akár bevásárlások vagy A4-es dokumentumok is elférnek. Sok modell azonban még mindig rendelkezik a belsejében található kis sminkzsák további kényelmével, amely segít elkülöníteni a kisebb kiegészítőket a nagyobb tárgyaktól. És mi lenne, ha a praktikus sminkes táskát még levélszekrényként használnád? Női táskakészletünk ezt a lehetőséget kínálja! A kozmetikai táska oldalán arany színű hardver található, amelyhez egy hosszú, állítható pántot rögzíthet. Megrendel egy táskát, és valójában kettő van – az alkalomtól függően nyúljon a kívánt táskáért!

    Mit szólnál egy kényelmes hátizsákhoz?

    A női hátizsák ideális megoldás mind esztétikai, mind funkcionális szempontból. A hölgyeknek szánt modelleket az különbözteti meg, hogy egyszerre könnyűek, elegánsak és csomagolhatóak. Az állítható pántok lehetővé teszik, hogy hosszát egyéni preferenciáihoz igazítsa, a precíz, aprólékos kidolgozású ökobőr pedig garantálja a tartósságot. A női hátizsák nagyon kényelmes – tehermentesíti a kezét, de stílusossá is teszi. Gyönyörűen megkomponálja a bőr ramone-okat vagy a farmer katanákat!

    You may also like