Egy táska esküvőre – melyiket válasszuk?

Az esküvő egy fontos alkalmatosság, amikor lenyűgözően szeretnénk mutatni magunkat. Azonban a megfelelő öltözék összeállítása sok időt és erőfeszítést igényelhet. Amikor már kiválasztottuk a ruhát, elgondolkodunk azon, hogy mely kiegészítők illenek hozzá a legjobban. Ezek a kiegészítők teszik teljessé a szettet és adják neki a karakterét. Ebben a cikkben megtudhatod, mely táskák tökéletesen kiegészítik az esküvői ruhákat, és megadják a szettednek azt a „kis pluszt”.

Táska esküvőre – milyen fazont válasszunk?

Az esküvői táska elegáns, tágas és kényelmes kell legyen egyszerre. Végig fog minket kísérni az egész délután és este, ezért meg kell felelnie ezeknek az alapvető elvárásoknak. Ezen különleges alkalmakra megfelelő a női válltáska. Ez a táska típus gyakran elérhető M méretben, amely nem terheli meg az öltözéket, ugyanakkor elfér benne, amire szükség van (például pénztárca, telefon és szükséges kozmetikumok). A válltáskákat hosszú pánt is jellemzi, amellyel különböző módon lehet hordani őket – vállon vagy átlósan az egyik vállon keresztül. Ez egy olyan fazont, ami nem hagy cserben egy partin sem.

Időtálló elegancia – klasszikus válltáska

A klasszikus női válltáska időtálló javaslat. A fenoménja abban rejlik, hogy mindenhez illik. Függetlenül attól, hogy hosszú maxi ruhát vagy koktélruhát tervezel viselni – az elegáns táska egységes struktúrával bármely összeállításban jól mutat. Akár egyszínű stílusokkal, akár hangsúlyos mintákkal kombinálhatod. Kétségtelenül ez egy biztonságos választás egy esküvői eseményre, de más alkalmakra is.

A modern stílus királynője – arany válltáska

Ha azonban a szetted fő előnye megfelelő kiegészítőknek kell lennie, érdemes valami olyasmit választani, ami azonnal feltűnik. Ebben az esetben tökéletes választás az arany női válltáska. Miért éppen ez a szín? Az arany szín már évek óta uralkodik az esküvői eseményeken – melegséget és eleganciát sugároz, passzol a klasszikus színekhez, és főként… ragyogást kölcsönöz. Az ilyen színű táskák mindig finoman változnak, emellett lehetetlen észrevétlenül elmenni mellettük. Érdemes összekapcsolni egy semleges színű ruhával – például bézs vagy fekete – hogy a táska még jobban kiemelkedjen az összhatásban.

Az esküvői táskák tehát kényelmeseknek, nem túl nagyoknak, ugyanakkor mégis tágasaknak kell lenniük. Erre az alkalomra a legelterjedtebb választás a válltáska. A stílustól függően érdemes választani vagy a klasszikus dizájnra, vagy a kifinomultabbra. A neutrális színű ruha jól mutat egy feltűnő válltáska mellett, míg egy mintás kreációhoz a minimalistább táska illik, ami kissé enyhíti azt.

You may also like