Ajándék neki Valentin-napra – mit vegyek? Ismerje meg a legjobb javaslatokat!

A Valentin-nap gyorsan közeledik. És bár minden nap ki kell mutatnunk a szeretetünket, érdemes ezt a Valentin-napi estét romantikus hangulatban együtt tölteni. Vacsora, filmnézés, színházlátogatás vagy… egy kis ajándék? Ha még mindig nincs ötleted, mit vegyél a párodnak, ez a cikk ad néhány ötletet!

Piros táska – a tökéletes ajándék Valentin-napra

A Valentin-napot kétségtelenül a piros színhez kötik. Miért ne választanád ezt a színt? Ez az elegáns Herisson női táska mély, tompa vörös színben nemcsak Valentin-nap estére, hanem mindennapi használatra is tökéletes. Az M-es méretű téglalap alak praktikus és időtálló, az ökobőrön lévő jellegzetes steppelés pedig gyönyörűen díszíti az egészet. Ráadásul a táska hátulján lévő cérnaszálak egy finom szív alakban vannak elhelyezve – hát nem aranyos?  Ez a táska biztosan elrabolja a másik feled szívét!

Ajándék neki Valentin-napra – piros bőr pénztárca

A Vittoria Gotti női bőrtárca olyan kiegészítő, amely ajándékként is örömet okoz, majd a mindennapi használatban is szenzációsan teljesít. Kicsi, takaros és ugyanakkor nagyon funkcionális. Könnyen elfér bármelyik kézitáskában – még az apró táskákban is. Ráadásul minden Vittoria Gotti pénztárca elegáns dobozba van csomagolva, így ez a kis ajándék nagy benyomást fog tenni partnerére – különösen, hogy a pénztárca tüzes piros árnyalatban kapható!

You may also like