Hagyja, hogy a nyaralás egész évben tartson – a nyári modellek nem csak nyárra szólnak

Szeretné a nyarat egész évben a szívében tartani? Vagy nemcsak a szívedben, hanem a stílusodban is? Nézd meg, milyen kiegészítőket fogsz használni a nyári szünetben és azon kívül is. Melyik lesz a kedvenced? Mindet megtalálja a Lady Bag webáruházban.

Boho hátizsák

Egy könnyű női hátizsák, ami tökéletes a mindennapokra? A boho stílus nyáron népszerű, de nem csak. Ez a David James által készített hátizsák akkor is jól fog működni, ha már elmúlt a nyár. A női hátizsák kiváló minőségű anyagból készült, amelyet ökobőrrel kombináltak. Ezáltal könnyűvé válik, és kiegészíti a stílusát. Az M méret viszont lehetővé teszi, hogy a legszükségesebb tárgyakat tárolja benne. 

Rattan levéltáska

A David James női rattan postatáska praktikus és stílusos kiegészítőnek bizonyul. Egyszerre tágas és könnyű, valamint nagyon praktikus. Rövid fogantyúval és hosszú pánttal rendelkezik, így tetszés szerint viselheti. Párosítsd szellős ruhákkal, ősszel pedig dobj rá egy pulóvert. Így nem csak az ünnepek alatt használhatja a nyári kiegészítőt.

A nőiesség kvintesszenciája

Ez a táska a nőiesség igazi kvintesszenciája. Finom, nőies és stílusos – pontosan ilyen ez a Diana&Co női postatáska. A táska organikus bőrből készült, de a táskát az egész táskát díszítő gyönyörű festett virágok teszik különlegessé. Viselje farmerrel vagy ruhával, és tűnjön ki a tömegből.

You may also like