Mentés az új évben, válasszon egy kézitáskát promócióban

Alacsonyabb árak, ez a kulcsszó. Ha azt tervezi, hogy az új évben megtakarításokat hajt végre, a Lady Bag üzlet akciói vonzóak lehetnek az Ön számára. Itt számos olyan kézitáskát találsz, amelyektől eláll a lélegzeted. Válassza ki a kedvencét.

Extravagáns vásárló

Ha a modern minimalizmuson túlmutató kézitáskákhoz van kedve, akkor ezt a Vittoria Gotti modellt Önnek találták ki. A szürke kézitáska minden évszak slágere – ez a promóciós kézitáska kiegészíti a ruhatáradat. Különösen akkor fog tetszeni, ha változatosságot és egy olyan táskavágást keres, amely megragadja Önt. Ennek a modellnek a megkülönböztető jegye a kockás, ami megragadja a tekintetet. A hely, amely lehetővé teszi, hogy a legfontosabb tárgyait mindig magánál tarthassa, szintén megkülönböztető jegy.

Kerek bőr letterman táska

Mit szólnál ehhez a Vittoria Gotti által készített kerek bőr postatáskához? Ez egy olyan modell, amelyet lehetetlen nem magaddal vinni. Természetes bőrből gondosan kidolgozott, bájos virágmintával ellátott. Ez a modell lehetővé teszi, hogy kijelentést tegyen, és mindig kéznél legyen minden lényeges dolog. Most olcsóbban rendelheted meg, és számos stílussal kombinálhatod – ez a fekete postazsák mindenhez passzol.

A könnyű, mindennapi kézitáska

Ha viszont egy mindennapi kézitáskát keres a sokoldalú stílushoz, akkor a Herisson postatáska tökéletes lesz az Ön számára. A finoman csillogó textúrának és a divatos cérnaszálaknak köszönhetően ezzel a táskával kitörhetsz a sorból. Egészítse ki öltözékét egy modern csavarral.

You may also like