Női kézitáskák akár 10000 forintig – ezek a modellek akciósak!

Szeretne jó minőségű női kézitáskát vásárolni megfizethető áron? A Lady Bag üzlet téli kiárusítása ideális alkalom arra, hogy a szokásosnál olcsóbban vadászhasson a divatos modellekre. Mindenképpen nézd meg, hogy milyen női kézitáskákat vásárolhatsz most 10000 forint alatt.

Női kézitáska akár 10000 forintig – minden alkalomra egy postatáska

Mit szólnál egy olyan női kézitáskához, amely minden helyzetben működik? Egy esti szórakozás, egy találkozó egy barátjával, egy séta vagy egy randi…? Tökéletes megoldás minden alkalomra ez a steppelt postatáska a David Jones-tól. Egyszerre kicsi és karcsú, így finoman kiegészít számos öltözéket. Láncos pánttal is rendelkezik, amely egy kis csillogó sikket kölcsönöz. Ez egy olyan termék, amely biztosan nem fog csalódást okozni!

Bőr táska 10000 forintért – állandóan viselni fogod.

Ha azonban a téglalap vagy négyzet alakú táskák helyett más formájú táskákat kedvelsz, akkor ez a Vittoria Gotti kerek bőr táskája telitalálat lesz! Ezt a modellt mindig viselni fogja – szó szerint és átvitt értelemben is. Kiváló minőségű természetes velúrbőrből készült, így évekig kitart. Sokoldalú stílusával és színeivel is lenyűgöz. Ezek segítségével könnyedén kombinálhatja ezt a táskát farmerrel és sokoldalú ruhákkal egyaránt.

Kényelmes és praktikus – női kézitáska zsebekkel akár 10000 Ft-ig

Vagy egy nagyméretű leveles táskára van szüksége, amelyben kényelmesen elférnek a dolgai a munkához vagy a bevásárláshoz? Ha igen, akkor válassza ezt a Herisson modellt! A táska L méretben kapható, így nemcsak hasznos kiegészítők, hanem A4-es formátumú vagy kisebb vásárlások tárolására is alkalmas. Ezenkívül számos belső és külső zsebbel rendelkezik, így rendszerezheti kisebb tárgyait, miközben elkülönítheti azokat a nagyobb tárgyaktól.

You may also like