Hogyan kell viselni a vesetáskát?

Előttünk a nyár, és vele együtt a hosszabb utazások, a városon kívüli kirándulások vagy akár a városi szökések. Bármelyik ilyen helyzetben a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat, és szabad legyen a kezünk. A vesetáska minden bizonnyal segít ebben. Hogyan viseljük és melyiket válasszuk? Nézz meg néhány inspirációt és találd meg a tökéletes modellt a Lady Bag shopban!

A csípőn viselt vesetáska

Ez az egyik leggyakrabban használt szabadalom, amelyet az influencerek is használnak. A csípő körül rögzített vesét úgy lehet kezelni, mint egy övet, és a nadrág vagy szoknya hurkát használhatja a rögzítéséhez. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy mindent kéznél tartson, miközben stílusos marad. Ha így stilizáljuk, a vese az öltözék lényeges része, és úgy néz ki, mint egy divatos kiegészítő.

Vese a háton viselt vese

Ha szokatlan megoldások híve vagy, a vesédet a hátadon is hordhatod. Így egyszerre érezheti magát otthonosan és tűnhet ki a tömegből. Nagyszerű megoldás azoknak a hölgyeknek is, akik rajonganak a hátizsákokért, és egy érdekes alternatívát keresnek egy kisebb méretű hátizsák helyett a nyárra.

A derék körül viselt vese

És végül egy klasszikus, a derékba húzott vese. Gyakran használt szabadalom, azok számára is, akik nem szeretnének további rögzítéseket a csípővonalnál. A derékfűző lehetővé teszi, hogy karcsúsítsa és arányosítsa a derekát. Használhatja övként, és nemcsak sportruházathoz, hanem ruhákhoz és overallokhoz is viselheti.

You may also like