Új termékek a Lady Bag shopban – táskák a nyárra!

Az ablakon kívül egyre melegebb és naposabb az idő, a nappalok pedig egyre hosszabbak. Itt a tökéletes pillanat tehát, hogy stílusos kiegészítőkkel frissítse fel ruhatárát. A Lady Bag shopban megtalálod a női kézitáskák legújabb kollekcióját, amelyeket úgy terveztünk, hogy könnyedén kiegészítsék nyári megjelenésedet. Nézd meg a gyönyörű újdonságokat, amelyek szenzációsak a nyári szezonban.

Újdonságok a Lady Bag-től – postbag

Ez a rózsaszín postatáska gyönyörűen illeszkedik a nyári öltözékekhez. Teljesen tartós anyagból készült, így hihetetlenül könnyű, mégis strapabíró. Sokoldalú stílusa van, így könnyedén összeilleszthető a mindennapi öltözékekkel. A női postatáska praktikus kialakításával is lenyűgöz. Imádni fogod funkcionális zsebeiért (5 kívül, 3 belül) és hosszú pántjáért, amelyet tetszés szerint állíthatsz.

Újdonság a Lady Bag boltban – nagyméretű bevásárlótáska

Ez a sokoldalú női táska a Hernantól nélkülözhetetlen minden mindennapi kiránduláshoz. Teljesen tömör ökológiai bőrből készült, ami tartós és időtállóvá teszi. Tökéletes választás munkába járáshoz vagy vásárláshoz. Praktikus mérete lehetővé teszi, hogy minden lényeges dolgot elférjen benne anélkül, hogy vizuálisan túlterhelné az egész öltözékét. A táska finom, világos bézs színű, ami könnyedséget kölcsönöz minden nyári stílusnak.

Újdonság a Lady Bag üzletben – apró betűs táska apró holmik számára

Kicsi, formás, kis holmikhoz tökéletes – ez a kis női táska a Herisson-tól! Teljesen organikus bőrből készült, ami azt jelenti, hogy több szezonon keresztül is kitart. Mindenekelőtt S-es mérete miatt fogod szeretni, melyben elférnek a legfontosabb apróságok, ugyanakkor könnyedséget kölcsönöz az öltözékednek. Tökéletesen kiegészíti a nyári ruhákat, élénk színének köszönhetően meghatározóvá teszi azokat.

You may also like