Milyen ajándékot adsz a Mikulásnak?

A Mikulás már a sarkon van, itt az ideje, hogy az ajándékokon gondolkodjunk. Vannak, akik a Mikulás, mások a karácsony alkalmából bőkezűen ajándékoznak. Ha az első csoportba tartozik, nincs sok ideje a döntésre. Nézze meg az alábbi ajándék inspirációkat – ezeket a termékeket a Lady Bag online boltban találja.

Kézitáska

Azt mondják, hogy egy nő ruhatárában sosincs elég táska. Ezért ha anyukádnak, húgodnak vagy barátodnak szeretnél ajándékot adni, mindig választhatsz egy kézitáskát. Például ez a gyönyörű és sokoldalú postatáska modell a Bee Bag-től, amely tökéletes lesz a mindennapi használatra. Az egyszínű színösszeállítás kiemeli az alkalmi stílust. A pántos rögzítés pedig extra ízt kölcsönöz, és egy kis vintage stílust kölcsönöz neki.

Kis női pénztárca

A kis női pénztárca, alapvetően egy pénztárca, sok nő számára praktikus kütyü. A kis pénztárcába bankjegyek, érmék vagy kulcskártyák férnek el, és kis méretű, hogy például egy partin elférjen egy kuplungtáskában. A fekete pénztárca viszont sokoldalúan használható.

Kézitáska szíj

Ha viszont olcsóbb ajándékot szeretne, akkor egy divatos táskapánt érdekes ajándék lesz. Felfrissíti a táskája megjelenését, amely első pillantásra újnak tűnik majd. A pánt robusztus anyagból készült, és sok szezonon át tart, a beállítási funkció pedig lehetővé teszi, hogy a saját preferenciáihoz igazítsa.

You may also like