Szeretjük az akciókat – a legjobb ajánlatok a Lady Bag boltban

Szeretjük az akciókat – ez tény. Egy egyedi ajánlat, egy szép kézitáska jó áron láttán megdobban a szívünk, és nehéz megállni, hogy ne vásároljunk. Ezekkel a modellekkel és árakkal egyáltalán nem is kell – nézze meg a legjobb akciókat a Lady Bag webáruházban!

Virágos postatáska

Épp időben a kibontakozó gyönyörű tavaszhoz – egy finom és formás leveles táska Vittoria Gotti-tól. Csodaszép és nagyon nőies virágmintával rendelkezik, amivel kitűnhetsz, míg a kis S-es méretnek köszönhetően a legszükségesebb dolgaidat úgy tarthatod benne, hogy még őrült tevékenységek közben sem leszel útban. A táska aranyszínű láncos pánttal rendelkezik az elegáns megjelenés érdekében. Tökéletes minden korosztályú nő számára.

Boho stílusú szépség

Ha viszont szereted a boho stílusú táskákat, akkor ez a boho stílusú rojtos posztótáska biztosan tetszeni fog neked, főleg, hogy remek áron kapható. A táska teljes egészében természetes szarvasbőrből készült. A dizájnt az etnikai stílusok ihlették, és könnyen párosítható mind a légies ruhákkal, mind a klasszikus farmerekkel. Biztos, hogy tetszeni fog.

A klasszikusok szerelmeseinek

Ez a táska az elegáns bőrből készült kézitáskákat kedvelő nőknek fog tetszeni. Ez a Vittoria Gotti által készített javaslat egyaránt jól fog működni az irodában, a vásárlásnál és a barátnővel való kávézásnál. Természetes bőrből készült, ami tovább javítja a tartósságát, és minimalizmusával tűnik ki. Sok gyönyörű stílussal párosítható.

You may also like