Milyen táska illik az ezüst cipőhöz?

A fémes ezüst cipők igazi sláger ebben a szezonban, és bármilyen színű kézitáskához passzolnak. Bármelyik cipőboltban találsz legalább néhány javaslatot az ezüst cipőkhöz – formális és alkalmi cipőkhöz egyaránt. Nemrég megtetszett egy modell, de aggódik, hogy nem lesz mivel viselnie? Ezzel a cikkel szeretnénk meggyőzni arról, hogy az ezüst cipő ugyanolyan könnyen stilizálható, mint a fehér vagy a fekete. A hozzá illő kézitáska pedig valószínűleg mindannyiunk szekrényében már megtalálható.

Bár csillogó és feltűnő, az ezüst cipő nem olyasmi, amit csak egy randira vagy esküvőre engedhetünk meg magunknak. Az utóbbi időben az ezüst tornacipő lett az egyik legmenőbb divattrend, egy olyan cipő, amely a sportos stílust egy csipetnyi eleganciával ötvözi. A kérdés csak az: milyen színek és stílusú táskák illenek a legjobban az ezüst cipőkhöz? Mi tudjuk a választ, és ezt a tudást szeretnénk megosztani veled.

Meleg barnától a fémes ezüstig

Alapszabály, hogy ne kombináljunk túl sok fémes elemet egymással, mert az eredmény egy eltúlzott stílus lehet, és úgy nézhetünk ki, mint egy sétáló karácsonyfa. Ezért a legbiztonságosabb, ha az ezüst cipőt visszafogottabb színű kiegészítőkkel párosítjuk. A barna minden árnyalata ideális, a lágy bézstől a karamelláson át a sötétbarnáig. Az ezüst cipővel kombinált alkalmi öltözékekhez remekül mutat egy barna shopper táska, zsákos táska vagy letterman táska. Ha viszont formálisabb, üzleti megjelenésre vágyik, válasszon barna vagy bézs színű táskát. Ezüst tűsarkúval vagy mokaszinnal párosítva stílusos duót alkot. Vagy válasszon egy bézs és ezüst színű táskát, hogy illeszkedjen az alkalmi viseletéhez.

Biztonságos szürke ezüsttel kombinálva

Az ezüsttel leginkább rokon szín a szürke. Ezért nem meglepő, hogy a hamvas és a grafit árnyalataiban pompázó kézitáskák nagy sikert aratnak. Egy ilyen kézitáska időtálló, és még akkor is viselhetjük, ha a cipő már megkopott, más színű lábbelivel kombinálva. A ladyba.hu webáruházban rengeteg szürke színű kézitáskát találunk, különböző méretekben, így mindenki megtalálja a magának valót. Egy adott darab kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy ezüst kiegészítőkkel rendelkezik pos.

Egy kombináció a merész és bátor embereknek

Ha szeretsz játszani a divattal, és a konzervativizmus az utolsó dolog, ami eszedbe jut az öltözék összeállításakor és a kiegészítők kiválasztásakor, akkor az ezüst cipő kombinálható egy erős színakcentussal. Ilyen például a piros. Az ezüst cipő nemcsak egy piros táskával, hanem egy ruhával vagy öltönnyel is párosítható. Ezt a megjelenést senki sem fogja tudni figyelmen kívül hagyni. Ha nem szeretne egy egész táskát intenzív színben, választhat olyan táskát, amelynek csak a betétje piros, tengerészkék, smaragdzöld vagy kobalt színű. Az ilyen kombinációkkal elegáns, ízléses szettet hozhat létre, amely ugyanakkor eredeti lesz.

Ezüst táska és cipő – stílusos lesz ez a kombináció?

A minták azért vannak, hogy megtörjenek. Régebben a cipő és a táska párosítása volt a szabály, ma azonban ez gyakran divatjamúltnak számít. De ne felejtsük el, hogy a divattal játszani kell, és ha tetszik az ezüst cipő és az azonos színű kézitáska kombinációja, semmi akadálya, hogy az utcán is viseld. Sőt, ha a tornacipőt egy kis, városias hátú, ezüstszínű táskával és egy visszafogott kabáttal és nadrággal párosítod, olyan megjelenést érhetsz el, amit egyetlen divatstylist sem szégyellne. De próbáld meg nem túlzásba vinni a kiegészítőkkel. Ha túl sok az ezüst, nem biztos, hogy jól mutat.

Részlet a cipőn, összesen a kézitáskán

A nálunk kapható lábbelik nem mindig teljes egészében ezüst anyagból készülnek. A tornacipők vagy balerinák esetében gyakran találunk ezüst elemeket, míg a többi fehér vagy más színű. Az ilyen cipőkhöz bátran viselhetünk ezüst színű kézitáskát is, amely olyan anyagokból készülhet, mint például:

– Szemes bőrből;

– lakkbőr;

– ökológiai bőr;

– velúr.

A természetes bőrből készült ezüst táska olyan kézitáska, amely évekig szolgál majd minket, és tökéletesen illik mind az alkalmi, mind az elegánsabb öltözékekhez, amelyekhez ezüst motívummal ellátott cipők illenek.

Szokatlan kézitáskák díszítésekkel

Az ezüst cipőkhöz való kézitáskáknak nem kell unalmasnak, egyszerűnek és jellegtelennek lenniük. Bár a cipő az, ami az első hegedűt játssza, a kiegészítőknek, és köztük a kézitáskának sem kell láthatatlannak lennie. Még ha a biztonságos bézs vagy szürke színt választjuk is, akkor is lehetnek olyan díszítések, amelyek eredetivé teszik a táskát. Elsősorban rojtokkal, szegecsekkel vagy flitteres elemekkel díszített kézitáskákról beszélünk. Egy arany színű kézitáska illik az ezüst cipőhöz? Sokak számára ez a kombináció nehezen elképzelhetőnek tűnik. És ez tévedés. Mert egy esti szórakozáshoz biztosan meg mered ezt a kombinációt. Ezüst tűsarkú, ezüst szoknya, arany kézitáska és arany ékszerek tökéletesen fognak mutatni.

Bár az ezüst cipő kétségtelenül erős stíluselem, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, egyáltalán nem nehéz egy táskával párosítani. A tökéletes kombináció a biztonságos színek, mint a barna, a bézs, a szürke vagy a fehér. De itt még nincs vége, hiszen az ezüst cipők szeretik a smaragdzöld, a tengerészkék és a piros társaságát is. Mint láthatod, bőven van miből válogatni, és a ladyba.hu oldalon minden divatos és stílusos levelesládát, shoppert, aktatáskát és sok más stílust megtalálsz. Inspirálódjon, és hozzon létre egy gyönyörű stílust egyenesen egy divatmagazin címlapjáról.

You may also like