Melyik hátizsákot válasszuk az iskolába?

Közeleg a szeptember, és itt az ideje, hogy újra iskolába, hamarosan egyetemre és talán még a munkába is visszatérjünk? Az ok nem számít, a stílus a fontos! A női hátizsák számos alkalomra hasznos kiegészítő. Melyiket válasszuk, hogy stílusos legyen, és minden benne legyen, amire szükségünk van? Nézd meg az alábbi inspirációkat, és találd meg álmaid modelljét a Lady Bag online boltjában!

Vintage stílusú hátizsák

Mindenekelőtt a vintage stílusú kiegészítőket értékeli? L méretű hátizsákot keresel, amiben minden elfér, amire szükséged van, ugyanakkor elegáns is? Akkor ez az – egy stílusos hátizsák a Herisson cégtől, szenzációs sárga árnyalatban. Ez a modell az ökológiai bőrből készült precíz kivitelezéssel és érdekes kialakításával fog örömet okozni Önnek. A hátizsák feltűnő, jellegzetes patentos záródásával tűnik ki, amely retro stílusúvá varázsolja a viselőjét. Rendelje meg ezt a kiegészítőt a Lady Bag webáruházból, és nyűgözzön le mindenkit egyedi stílusával.

Classic XL hátizsák

Vagy talán éppen a klasszikus felé tartasz, és egyszerűen csak egy kézitáska-alternatívát keresel? Akkor nézze meg ezt a divatos XL méretű hátizsákot a Herissontól. Elődjéhez hasonlóan kiváló minőségű organikus bőrből varrt, textúrázott mintás patentos záródással rendelkezik, és rendkívül könnyű. Elég könnyű ahhoz, hogy sokat pakolhasson bele, és mégsem érzi a súlyát a hátán. Nyúljon ezért a kiegészítőért, és tapasztalja meg a kényelmet a stílussal kombinálva. A világosszürke hátizsák visszafogott, és sokféle öltözékhez illik.

You may also like