Strandtáska a következő szezonra

Végre, nemsokára itt lesz – a várva várt nyári szünet. Napsütés, szabadnapok, gondtalan napok és… a strand. És ha már strand, akkor stranddivat, ami egy kicsit más, mint amit a városban látunk. Mit vigyél magaddal a strandra? Természetesen a megfelelő strandtáskát, lehetőleg olyat, ami sok más alkalomra is alkalmas. Nézze meg a Lady Bag webáruházban elérhető érdekes strandtáska modelleket, és válassza ki a kedvencét.

Rattan postazsák

Íme egy rattanból készült női leveles táska, amely strandolás közben is jól fog működni. Könnyű és tágas, így minden lényeges dolog elfér benne. A könnyű anyag nem fogja elnehezíteni a megjelenésedet. A táskát a rövid fogantyúba kapaszkodva vagy a hosszú pánt segítségével hordozhatja. Ön választja ki, hogy mi a legkényelmesebb az Ön számára. Tökéletesen illik majd a lenge ruhákhoz és az espadrilles-hez. Ez a sötétbézs színű poszttáska sokoldalú, és számos helyzetben felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul. 

Eredeti női hátizsák

Mit szólnál ahhoz, ha egy strandolásra alkalmas hátizsákot választanál a kézitáska helyett? Ez a javaslat azoknak a nőknek és lányoknak fog tetszeni, akik értékelik a szokatlan megoldásokat. Első pillantásra a flamingó minta vonzza a tekintetet, amely ideálisnak bizonyul majd nyári és légies öltözékekkel kombinálva. A táska formájú hátizsák divatos és kényelmes kiegészítő, amelybe rengeteg hasznos strandcucc fér el. A kiegészítő zöld árnyalata feldobja az öltözékeket.

You may also like