Lehet egy női kézitáska kézipoggyász?

A nyári szezon még mindig tart, és ez csak egy dolgot jelent – a nyaralásokat. Az egyik leggyakoribb közlekedési eszköz, amelyet ebben az időszakban használunk, a repülőgép – különösen, ha külföldre utazunk. Ezért sokan feltesszük magunknak a régi kérdést utazás előtt: melyik kézitáskát vihetem fel a repülőre kézipoggyászként? Ebben a cikkben eloszlatunk minden kétséget!

Kézipoggyász repülőútra – milyen méretekkel?

A kézipoggyász más néven személyes táska, amelynek kényelmesen el kell férnie a repülőgépen az ülésünk alatt. Minden légitársaságnak megvannak a saját kézipoggyászra vonatkozó követelményei, amelyek néhány centiméterrel eltérhetnek. Az alábbiakban a légitársaságok által megkövetelt maximális kézipoggyász méretek szerepelnek:

– Ryanair: 40 cm x 20 cm x 25 cm

– Wizzair: 40 x 30 x 20 cm

Tehát melyik női kézitáskát érdemes magaddal vinni a repülőre? Íme néhány javaslat a Lady Bag shopból, amelyek nem hagynak cserben az utazás során – tágasak, könnyűek és a légitársaságok által meghatározott határon belül maradnak!

Többcélú női hátizsák – ideális kézipoggyászként

Utazáskor a kényelem az elsődleges, ezért a sokoldalú női hátizsák remek megoldás. Kényelmesen viselheti a hátán, miközben tehermentesíti a kezét – így például bejelentkezéskor fontos dokumentumokat tarthat benne.

A női hátizsákokat ráadásul az jellemzi, hogy egyszerre karcsúak és pakolhatóak. Ez azt jelenti, hogy a repülőgépen könnyedén elpakolhatja hátizsákját az ülése alá, miközben sminkes táskát, könyvet vagy harapnivalót is tarthat benne. Egy női hátizsák a tökéletes útitárs, ami megbízható! A Lady Bag shop hátizsákok széles választékából pedig a stílusodnak megfelelőt választhatsz… legyen az elegáns vagy sportos!

A tökéletes táska a repülőgéphez

Ha azonban a női táskák szerelmese vagy, érdemes olyan kézitáskához nyúlni, amely hátizsák funkcióval rendelkezik. Miért? Kényelmesen átdobhatja a vállára, de ha fel kell szabadítania a kezét, bármikor a hátára teheti – mindezt az állítható fogantyúknak köszönhetően, amelyek hámként is funkcionálhatnak. Ez egy funkcionális modell, amely minden bizonnyal kellemesebbé tesz minden utazást, és alkalmazkodik az egyéni preferenciákhoz. Ezen kívül természetesen a vonal által előírt méreteken belül van, és pakolható – könnyen elférnek benne hasznos apróságok, amelyek nélkül egyetlen utazás sem teljes (egy könyv, egy sminkes táska, száraz élelem vagy egy kisebb laptop).

You may also like