Ajándékok neki 1000 fontig – nézd meg, mit vehetsz ennyiért!

Közeleg a karácsony, és még mindig dilemmázik, hogy mit vegyen anyukájának, párjának, nagymamájának vagy barátjának? Ebben a cikkben felfedezhet néhány olyan javaslatot, amely minden nő számára hasznos lesz – függetlenül attól, hogy milyen korú. Ráadásul a Ladybag.hu boltjában már 1000 fontig alatt is vásárolhatsz karácsonyi ajándékokat. Mindenképpen nézze meg ezeket a javaslatokat!

Karácsonyi ajándék neki kevesebb, mint 1000 fontig – egy elegáns pénztárca

Az olyan ajándékok, amelyeket később minden nap fel lehet használni, kétségtelenül biztonságos választás. Tökéletes ajándék lesz egy női bőr pénztárca a tekintélyes Vittoria Gotti cégtől. Ez egy olyan kiegészítő, amely minden olyan nőnek szól, aki értékeli a magas minőségű kivitelezést érdekes dizájnnal kombinálva. A pénztárca előnye a takaros M méret is. Kicsi, de ugyanakkor tágas, így akár egy kisebb kézitáskába (pl. postazsákba) is könnyedén elfér. Ráadásul a terméket egy elegáns dobozba csomagolták az olasz márka nevével, így tökéletes exkluzív karácsonyi ajándéknak!

Kézitáska – ajándék neki 1000 fontig alatt

A kézitáska olyan kiegészítő, amely minden alkalommal elkíséri a nőket, amikor elhagyják a házat – munkába, bevásárolni, sétálni, találkozni egy haverral vagy randira menni. Ezért egy új kézitáska biztosan mosolyt csal sok hölgy arcára, aki megtalálja a karácsonyfa alatt!

Érdemes egy klasszikus színű és formájú modellre fogadni – így biztos lehetsz benne, hogy szinte minden nő ízléséhez és stílusához könnyen illeszkedik.  Egy univerzális javaslat, amely különböző stílusokhoz illik, az olasz Vittoria Gotti cég tengerészkék postatáskája. Minimalista, díszítés nélküli stílusa időtálló, téglalap alakja pedig rendkívül praktikus. Ez egy biztos választás ajándéknak neki!

You may also like