Női kézitáskák akár 1000 Ft – olcsó képeslapok és vásárlók 2022 nyarára

Divatos, jó minőségű és olcsó? Igen, lehetséges! Nem kell szédítő összegeket költenie ahhoz, hogy olcsó női kézitáskát kapjon, amely több szezonon keresztül tökéletesen működik. Ismerje meg a 1000 Ft alatti stílusos modelleket, amelyeket a Ladybag.hu üzletben talál – a remek ár mellett érdekes dizájnnal is csábítanak!

Nyúlj egy olcsó boho kézitáskához

Ha a boho vagy etno stílus rajongója vagy, a Herisson női kézitáska tökéletes lesz! Az azték mintáknak köszönhetően tudatosan eredeti képet alkothat, amely gyönyörűen kiegészíti mindennapi öltözékét. A táska másik előnye, hogy gondosan tömör anyagból készült – ennek köszönhetően hihetetlenül könnyű, így a nyári szezonban is illik a képedbe. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a hosszú szíj ökológiai bőrből készült – ez teszi a modellt tartósabbá, és nem zavarja Önt viselése közben.

Művészi design – olcsó szállít táskák

A művészeti motívummal ellátott termékek nagyon divatosak lettek az elmúlt szezonokban. Megfigyelhetjük, hogy a híres festmények számos ruhadarabot díszítenek – blúzokat, zoknikat, pólókat és még kézitáskákat is! A Csillagos éjszaka, a Napraforgó vagy Frida Kahlo motívumával ellátott olcsó táskák ideális megoldást jelentenek, ha érzékeny vagy a művészetre, ugyanakkor szeretnéd, ha könnyen el tudnád rejteni benne a hasznos dolgokat – a legkisebb kiegészítőktől kezdve a nagyobb szükségletekig (például egy könyv, egy esernyő vagy kisebb bevásárlások).

Olcsó postazsák tökéletes mindennapi használatra

Nagy népszerűségnek örvendenek az olcsó női kézitáskák között a 1000 Ft terjedő postai táskák is. Szinte minden nő ruhatárának kötelező elemei. Miért? Praktikusak, kicsik, de elég tágasak a legfontosabb kiegészítők (telefon, kulcsok vagy pénztárca) tárolására.  Ezért olyan hasznosak séták, baráti találkozók vagy étterembe járás közben. Érdemes különös figyelmet fordítani az ökológiai bőrből készült modellekre – ez az anyagtípus annyira tartós, hogy a következő években a nyári szezonban is bátran nyúlhat a táskájáért!

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük