Milyen táska illik a zöld ruhához?

Az üvegzöld ruha a szezon slágere. Milyen kiegészítők – cipő és táska – illenek a legjobban a trendi megjelenéshez? Inspirálódj javaslatainkból! Használja ki a kényelmes böngészési kategóriákba osztott nőies modellek választékát. Párosítsa a tökéletes kézitáskát a ruha, a kabát és a cipő színéhez.

Tekintse meg újdonságainkat, és nézze meg a legújabb kollekcióból származó modelleket. Tartós anyagokból készült divatos kézitáskákat talál, amelyek a mindennapokban, a munkában és a vásárlásban is beválnak. Kézitáskát keres egy nagyobb kiruccanáshoz? Mit szólna egy klasszikus szabású, kiváló minőségű természetes bőrből készült táskához? Nézze meg a díszítésekkel ellátott kézitáskákat, a krokodilbőrből készült modelleket és a puha velúrból készült javaslatokat.

Egy szép kézitáska a legújabb kollekcióból

Egy jól megválasztott kézitáska csodákra képes! Segít kiemelni a sziluetted legerősebb pontjait és elfedni a tökéletlenségeket, valamint tökéletesen kiemeli a megjelenésed és a stílusod karakterét. Egy palackzöld ruha egy divatos kézitáskával párosítva telitalálat.

Nézze meg, milyen színek és szabások vannak most divatban, és milyen sötétzöldhöz illenek. Válassza azt a lehetőséget, amelyben a legjobban érzi magát. Trendben vannak a bézs, a parti és a csillogás visszafogott árnyalataiban pompázó táskák és printek, valamint a fürdőnadrágok. Megnézzük közelebbről a tervezők által ajánlott stílusokat:

  • Kávé tejeskávé és hússzínű kézitáskák,
  • kristályokkal díszített ékszertáskák,
  • kockás vagy csíkos mintákkal és nagyméretű logókkal ellátott táskák,
  • fürdőnadrágok – a legdivatosabbak közülük vödör alakúak.

Hússzínű vagy tejeskávé színű kézitáska

A visszafogott színekben – nyugodt hússzínű, bézs vagy tejeskávé – pompázó táskák a minimalista stílust kedvelő lányok számára tervezett stílusok. A nyugodt színek kéz a kézben járnak a gazdaságos kialakítással. Minél egyszerűbbek és karcsúbbak, annál inkább a következő szezon trendjeiben gyökereznek.

A nagyobb, pakolhatóbb modellek, mint például a bézs bőr Bee Bag vagy a női hátizsák, ideálisak a mindennapi viselethez, munkába vagy egyetemre. A kisebb, fogantyúval vagy válllánccal ellátott modellek remek kiegészítői egy elegáns öltözéknek. A hússzínű palackzöld ruhazsák divatos és vonzó kombináció, amelyet számos helyzetben használni fog.

Egyszínű kombináció – táska és üvegzöld ruha

Egy zöld kézitáska segít az egyszínű együttes kialakításában. A trükk az, hogy olyan árnyalatot válasszon – világosabbat vagy egy-két árnyalattal sötétebbet -, amely illik az öltözék többi részéhez. Egy palackzöldre festett bőr kézitáska nem áll kontrasztban az azonos színű ruhával. Így a figyelmet például eredeti mintás vagy erős színű cipőre irányíthatja.

Kollekciónkban bőr- és műanyag táskák széles választékát találja a zöld különböző árnyalataiban. A hosszú pánttal ellátott postás táska, a tágas hétköznapi táska zöld puha velúrbőrből vagy az elegáns aktatáska aligátormintás dombornyomott bőrből csak egy kis része a zöld kézitáskák nagy kollekciójának.

Milyen kiegészítők a divatosak? A nyomtatott kézitáska!

A nagy márkalogókkal, geometrikus mintákkal, csíkokkal, kockákkal vagy virágokkal díszített nyomtatott kézitáskák most nagyon divatosak. Az ilyen típusú modellek leginkább a modern stílushoz illenek. A divatos nők a kockás mintás táskákhoz nyúlnak, amelyek sok színes öltözék remek kiegészítői lehetnek.

Nehéz kombinálni egy palackzöld ruhát a táskán lévő nyomatokkal? Érdekes hatást érhetsz el, ha egy sötét ruhához egy bagoly kollekciónkból származó színes kézitáskát párosítasz. Az XL méretű, kényelmes válltáska például ideális a bevásárláshoz. Belsejében egy kis zseb található a pénztárcának és a kulcsoknak. Az egész táska cipzárral záródik.

Ékszeres finomságok nem csak bulikra

Az ékszeres táskák trendje már néhány szezon óta tart – és biztosan van már egy a gyűjteményedben, és viseled is a bulikon. Az apró, de feltűnő kézitáskák a kristályoknak vagy a gyöngy- és flitterapplikációknak, illetve a színes köveknek köszönhetően csillognak. Lánc, díszes csat és egyéb fémelemek teszik még karakteresebbé őket.

A fémes színekben pompázó kézitáskák szintén még mindig nagyon divatosak. Javaslatunk egy feltűnő olasz kézitáska a Vittoria Gotti Made in Italy kollekcióból, amely a régi arany színében pompázik, elegáns ezüst mintával díszítve. A fémes csillogás és a fémes díszítések az idei szezon divatos hangsúlyai.

Láda kontrasztos színben

Kollekciónkban rengeteg divatos fürdőnadrágot gyűjtöttünk össze, amelyek remek kiegészítői bármelyik ruhának. Válassza ki az igényeinek megfelelő táskát – egy elegánsat, amely tökéletes a magassarkú cipőkhöz, vagy egy sokoldalút, amely alkalmi ruhákkal is működik.

A feltűnő sárga David Jones kézitáska háromrekeszes, nőies láda, ezüstszínű hardverrel. A mágneses rögzítés végét egy cifra bojt díszíti, amely a klasszikus cipzár mellett egy második biztonsági elem. Találd meg a stílusodnak leginkább megfelelő modellt, és élvezd a tökéletes választást!

You may also like