Ezek a táskák idén nyáron kihagyhatatlanok!

A nyár rohamosan közeledik, és ez azt jelenti, hogy egyre könnyedebb és könnyedebb stílusokat választunk. A szellős ruhák, pamutnadrágok vagy rövidnadrágok már kezdik uralni a ruhatárunkat. A nyári ruhatárra való átállással azonban érdemes a megfelelő kiegészítőkre is gondolni. A nehéz, sötét színű táskáknak a következő szezonig várniuk kell, míg a különleges színű, könnyű táskák tökéletesen illeszkednek a jelenlegi megjelenéshez. Kíváncsi vagy, hogy milyen modellekről van szó? Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mely táskák egészítik ki gyönyörűen a nyári megjelenésedet, amelyek mindegyike megtalálható a Lady Bag shopban!

Kézitáska nyárra – a rattan shopper táska

A nagyméretű női táskák kétségtelenül elengedhetetlen kellékei a mindennapi kirándulásoknak. Érdemes tehát olyan shopper táskát beszerezni, amely nemcsak színben, hanem a megfelelő textúrában és anyagban is passzol ezekhez a könnyedebb stílusokhoz. Különösen népszerűek a rattanból készültek. Hogy miért? Mert könnyűek, ráadásul gondos fonásukkal is lenyűgöznek. Az ilyen típusú táskák remekül mutatnak egyszínű ruhákkal, valamint virágmintás ruhákkal kombinálva. Tökéletesek a mindennapokra, a strandra és a kirándulásra is!

Kézitáskák nyárra – színes szerelem

A nyár az az évszak, amikor a kiegészítőink teljes színskáláját megváltoztatjuk. Ilyenkor két végletbe eshetünk – vagy feltűnő színekkel élénkítjük fel a stílusunkat, vagy inkább visszafogottságot szeretnénk hozzáadni. Attól függően, hogy mit veszünk fel, és milyen hatást szeretnénk elérni, a két lehetőség közül az egyikhez nyúlunk. A fehér, bézs és púderrózsaszín táskák tökéletesek a romantikus stílushoz, egy csipetnyi kislányosságot és lágyságot kölcsönözve. Párosítsuk őket légies ruhákkal, csipkés és pamut ruhákkal is. Ha azonban pikáns csavart szeretnénk adni a stílusunknak, akkor az élénk színekben, például zöldben, pirosban, sárgában, farmerben és narancssárgában pompázó kézitáskák szenzációs választásnak bizonyulnak.

Kézitáska nyárra – gyönyörű minták

A virágmintás táskák mindenképpen slágerterméknek számítanak – tavasszal és nyáron is gyönyörűen díszítik megjelenésünket. A jellegzetes dizájnnak köszönhetően nem kell különösebben sokat gondolkodnunk sem más kiegészítőkön, sem a divatos stíluson. Ebben az esetben a táska az a különleges elem, és „elvégzi az összes munkát”. : ) Vigyél egy kis virágerőt az arculatodba, és törd meg az alkalmi öltözékeket ezzel a gyönyörű mintával az egyedi stílusért!

You may also like