Melyik táska illik a barna cipőhöz?

Nemcsak a barna cipő illik a barna kézitáskához, hanem sok más színű cipő is. A természetes színű bőrből, velúrból vagy nubukból készült kiegészítők sokoldalúak, és könnyen összeilleszthetők az öltözék többi részével. Ön is hord természetes színű bőrcipőt? A barna sarkú csizma a kedvenc lábbelid? Nézd meg, hogy mely hétköznapi, munkahelyi és bevásárló táskák alkotnak velük tökéletes kombót.

Milyen kézitáska illik a barna csizmához? Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy egy azonos színű kézitáska a legmegfelelőbb. Ez a legbiztosabb megoldás, de természetesen nem az egyetlen. Egy zöld, szürke, lila, bézs és bordó színű kézitáska is jól illik a barna sarkú csizmához. Minden attól függ, hogy az egész megjelenés milyen jellegű, és milyen színvilág uralkodik benne.

Mit viseljünk barna cipővel?

A barna csizmát szívesen párosítjuk farmerrel, hogy kényelmes alkalmi stílust hozzunk létre. Amikor egy új cipő mellett döntesz, természetesen felmerül benned, hogy mivel fogod viselni. A barna bőrcipő tökéletesen illik egy hasonló anyagból készült kézitáskához. Üzletünkben bőr kézitáskák egész kategóriáját kínáljuk, amelyek között számos barna modellt talál.

A barna árnyalatának nagy jelentősége van, csakúgy, mint a bőr típusának. A sima szemcsés bőr a cipőn és a kézitáskán, még ha az árnyalat nem is azonos, szép és összetartó szettet alkot – ahogyan a velúr cipő a velúr kézitáskával és a nubuk kiegészítőkkel is mindig passzolnak egymáshoz. A barna csizmával való stílusalkotásnál vegye figyelembe az alkalmat, az időjárási körülményeket és a stílusát. Mindig arról van szó, hogy jól érezd magad, és az adott helyzetnek vagy eseménynek megfelelő öltözéket viselj.

Kézitáska barna cipőhöz

A barna szín nagyon sokféle lehetőséget kínál. Ez az egyik időtlen szín, amely soha nem megy ki a divatból – akárcsak a klasszikus fekete. Ez az egyik oka annak, hogy üzletünkben mindig igyekszünk jól feltöltve tartani az ezt a színt kedvelő nők számára. Számos fazont kínálunk a barna árnyalataiban. Hagyományos válltáskák, bőröndök, posztótáskák, sokoldalú hétköznapi modellek, shopper táskák és egyéb változatok kaphatók természetes bőrből vagy műanyagból a barna különböző árnyalataiban.

A barna árnyalatai – használja a szűrő opciót az oldalon

Barna, vörös, csokoládé, sötét és világos bézs, földszínek és régi arany – ezek azok a színek a sablonunkban, amelyek tökéletesen illenek a barna cipőkhöz. Használja az oldalon található szűrési lehetőséget, amely segít abban, hogy csak a barna színhez illő modelleket keresse:

  • Természetes szemcsés bőrszín,
  • rozsdabarna árnyalatú barna, például bojtos szarvasbőr táska,
  • mélybarna – csokoládé árnyalat,
  • barna – a barna és a fekete kombinációja,
  • a bézs világos és sötét árnyalatai, úgynevezett tejeskávé,
  • földszínű színek, mint például egy földszínű, természetes bőrből készült postazsák.

Kézitáska a cafe latte árnyalatában

A nyugodt színekben – hússzínű (nude), tompított bézs vagy a cafe latte színében – pompázó táskák olyan stílusok, amelyek a minimalista öltözködési stílushoz illenek. Ez a fajta színpaletta jól működik egy áramvonalas dizájnnal. A következő szezon divatbemutatóin sok ilyen táska látható. A cafe latte árnyalat tökéletesen illik a világosbarna cipőkhöz.

A kényelmes és pakolható, női hátizsákhoz hasonlóan kialakított modellek ideálisak a mindennapi viselethez, munkába vagy egyetemre – tökéletesek mindazoknak, akik a fiatalos stílust kedvelik. A kisebb méretű, fogantyúval ellátott postatáskák vagy bőröndök modelljei egy elegánsabb öltözékhez illő kiegészítők.

Egy táska, amely barna cipőhöz illik

Most itt az ideje, hogy más színű kézitáskákról beszéljünk, amelyek szintén passzolnak a barna cipőhöz. Mit szólna egy zöld szarvasbőr táskához? Ön szerint jól illene a barna cipőjéhez? Érdemes kipróbálni ezt a kombinációt, ha szereted a boho-stílusú kiegészítőket. Egy nagy szarvasbőr shopper táska palack- vagy sárkányzöld színben érdekes hétköznapi kombináció lehet, különösen szarvasbőr csizmák és női slip-on mokaszinok kiegészítőjeként.

Az XL méretű táska nagyon kényelmes, és még a nagyobb bevásárlások is elférnek benne, ha munka után rögtön besétálsz a boltba. Rengeteg jegyzetet (A4-es méretben fér bele) és egy laptopot töltővel együtt el tudsz benne pakolni, és még egy tornaruha és egy váltócipő is elfér benne. A fogantyúkra egy cipzáras tok van rögzítve. Ebben tárolhatod a kulcsaidat vagy a telefonodat – így mindig kéznél lesznek, anélkül, hogy az egész táskát át kellene kutatnod.

Lila és tengerészkék kézitáska

A csizmáddal azonos színű kézitáska nyilvánvaló választása mellett keresd meg a barna színhez illő egyéb árnyalatokat is. Egy tengerészkék kézitáska barna csizmával párosítva nagyon elegánsan fog kinézni. Kollekciónkban találsz gondosan megmunkált, sötétkékre festett természetes bőrből készült táskákat. Az elegáns megjelenésre vágyó nők általában ilyen típusú kézitáskákhoz nyúlnak.

A láda a klasszikus öltözködési stílust hangsúlyozza, és tökéletes kiegészítője a kabátnak és a ruhának. A tágas kézitáska, amelybe egy laptop és dokumentumok (A4-es formátumra alkalmas) is elférnek, tökéletes a munkához és a városi ügyintézéshez. A legfontosabb, hogy olyan kézitáskát válasszunk, amely nemcsak csinos és színben illeszkedik az általános stílushoz, hanem funkcionális is.

You may also like