Melyik táska illik a piros cipőhöz?

A piros egy időtlen szín, ugyanakkor nagyon nőies, és hangsúlyozza a szexepilt. Nem csoda, hogy a nők előszeretettel használják, és nem csak nagy alkalmakra – a piros cipő és a hozzá illő kézitáska minden nő ruhatárában ott kell, hogy legyen. Mert azzal, hogy vöröset veszünk fel, kis erőfeszítéssel fenomenálisan nézhetünk ki és érezhetjük magunkat. De vajon muszáj piros cipőt piros táskával kombinálni? Nos, nem! Összeszedtünk néhány tippet, hogy milyen táskát válasszunk, hogy elragadóan nézzünk ki.

A piros színt használhatjuk teljes megjelenésként, vagy hangsúlyozhatjuk a stílust kiegészítőkben, például cipőben vagy táskában. A jelenlegi trendek olyanok, hogy nem feltétlenül kell piros cipővel azonos színösszeállítású táskát viselni. A régi szabályokkal ellentétben, miszerint a táskát és a cipőt azonos színben kell viselni, ma már általában a kontrasztos kombinációk a szabály. Rengeteg lehetőség van, így mind a finomságot és a finom színeket kedvelő, mind a merész és a vadságtól nem félő hölgyek megtalálják a tökéletes kombinációt…..

Piros cipő sokoldalú bézs színű kézitáskával

Azok számára, akik inkább a visszafogott színeket kedvelik, egy bézs és karamell árnyalatú kézitáska tökéletes kombináció lesz a piros cipővel. Ez a megoldás a hétköznapi öltözékekhez és az elegáns esti ruhákhoz egyaránt működik. Ez a kombináció biztonságos, mivel az egyetlen elem, amely megragadja a tekintetet és karaktert kölcsönöz a stílusnak, a cipő. Ami a kézitáska-stílusokat illeti, a piros tűsarkú vagy tűsarkú cipő tökéletesen passzol majd egy karcsú posztótáskához és egy finom barna árnyalatú ládához.

Elég egy erős stíluselem

A fekete és a nude mellett a piros tűsarkú cipő egy olyan klasszikus, amely mindig feltűnő és a stílushoz illő. Csakúgy, mint a többi cipőmodell ebben a színben. A piros egyaránt viselhető nagy alkalmakra, gyönyörű ruhákkal, és mindennapokra, farmerrel vagy szoknyával. Csak ne feledje, hogy a piros nem nagyon szereti a versenyt. És ezért nem szabad más erős színekkel kombinálni. A hatás túlzó vagy egyszerűen ízléstelen lehet. Ezért a piros cipőket tompa színű táskákkal kell párosítani. Ez a szabály az öltözék egyéb elemeire is vonatkozik. A barna, a bézs, a szürke vagy a klasszikus fekete minden árnyalata ideális kombináció a vörössel. Bár nem az egyetlen…

Piros párosítva kékkel

Ez a kombináció talán nem mindenki számára egyértelmű, de a piros tűsarkú cipő abszolút tetszeni fog egy kék táskával. És a látszattal ellentétben nem egy második erős hangsúly lesz, hanem tökéletes kiegészítője az egésznek. Ez a kombináció eredeti és vadítóan divatos megjelenést eredményez. És attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni, a kék különböző árnyalatait választhatja. Egy tengerészkék táska tökéletesen illik egy formális, irodai öltözékhez – ebben az esetben javasoljuk, hogy válasszon egy aktatáskát vagy bőröndöt. Ha pedig a piros cipőt leginkább alkalmi öltözékhez viseli, akkor választhat világosabb kék árnyalatú kézitáskát.

A kézitáskából cipőre való hivatkozás megtalálásának művészete

A fenti példák azt mutatják, hogy a piros színt teljesen más színekkel is kombinálhatjuk, de fontos, hogy tónusban legyenek. A piros cipőhöz illő kézitáska megtalálásának másik módja, ha találunk egy közös elemet, amelyre hivatkozhatunk. Ez lehet a szín vagy az anyag. Ha a cipő talpa fekete, vagy több szín kombinációja, köztük a piros, akkor érdemes, ha ezek közül valamelyik megjelenik a táskán. Ha ilyen inspirációkat keresünk, és a táskát a cipőhöz kapcsoljuk, olyan ruhát hozhatunk létre, mintha a divat kifutójáról érkeztünk volna. Az anyag is fontos. Egy szarvasbőrből készült táska a legjobban fog mutatni a szarvasbőr cipőkkel. Kivételt képez ez alól a szabály alól a lakkcipő és a szemcsés bőrből készült táska kombinációja, és fordítva.

Viszlát a teljes megjelenésnek

A legtöbb hölgy számára hatalmas könnyebbséget jelent, hogy szakítanak azzal a nemrég még érvényben lévő szabállyal, miszerint a táska és a cipő színének azonosnak kell lennie. Hiszen nem kell tucatnyi kézitáska, hanem csak egy, amely bármilyen színű cipővel párosítva tökéletesen mutat. Ha ilyen univerzális táska birtokába szeretnénk jutni, akkor a bézs vagy a halhatatlan fekete színre kell koncentrálnunk. Ami a stílusokat illeti, a ládák, a női posztótáskák és a shoppertáskák remek választásnak bizonyulnak alkalmi öltözékekhez. Ha piros tűsarkúval szeretnénk kimozdulni, ideális egy olyan kuplungtáska, amelyiknek van valami közös vonása a cipővel. Még mindig szeretne egy teljes megjelenést létrehozni? Akkor ügyelj arra, hogy a táskád és a cipőd ugyanolyan árnyalatú legyen, mint a piros. Ellenkező esetben a hatás messze nem lesz kívánatos.

Tényleg rengeteg lehetőség van a piros cipőhöz illő táska kiválasztásakor. Csak néhány egyszerű szabályt tarts észben, ne kombináld a pirosat más erős színekkel, például narancssárgával vagy lilával, és a hatás biztosan lenyűgöző lesz. Mivel a piros egy rendkívül energikus szín, minden másnak háttérnek és finom kiegészítőnek kell lennie.

You may also like