Melyik táska illik a ramoneskihez?

Kíváncsi vagy, hogy melyik kézitáskát válaszd a ramonijaidhoz? A tökéletes kiegészítőket keresed a trendi, rocker megjelenéshez? Jó helyen jársz – összegyűjtöttünk neked néhány praktikus tippet. Nézd meg, melyik outfit hangsúlyozza legjobban színes egyéniségedet és kisugárzásodat!

Milyen táska illik egy Ramones-dzsekihez?

Ha a rockos stílus híve vagy, válassz bőrdzsekit. Párosítsd pamut pólóval, farmerrel és tűsarkú csizmával. Kíváncsi vagy, melyik kézitáska emeli ki a stílust?

Egy világos, tágas shopper táska tökéletes egy laza, hétköznapi öltözékhez. Győződjön meg róla, hogy elférnek benne a kulcsok, a pénztárca, a telefon, a toll, a papírzsebkendő és a rúzs, vagy egy nagyméretű postazsák. Hogy a rockos hangulatban maradj, válassz fémes ékezetekkel, strasszkövekkel vagy szegecsekkel díszített modellt.

Ki mondta, hogy egy kabát nem illik a nőies megjelenéshez? A javasolt dzseki minden öltözéknek eredeti vonást kölcsönöz. Válasszon egy virágmintás és fodros kreációt. Az időtlen ruhatári darab lázadó hangulatot kölcsönöz, és tökéletes egyensúlyt biztosít egy romantikus ruhával párosítva. Ha kézitáskáról van szó, egy kis postatáskát ajánlunk finom arany szegélyekkel és finom lánccal.

Melyik kézitáska az erős hangzás rajongójának?

A fekete ramone dzseki egyike azoknak a ruhatári daraboknak, amelyek lehetővé teszik, hogy eredeti stílust hozzon létre. Párosítsd kockás chinóval, fekete garbóval és fehér tornacipővel. A szett tökéletes a városi hangulathoz. Párosítsd egy fekete shopper táskával, arany ékezetekkel – hogy kiemeld a remek ízlésedet.

A kabát tökéletesen illik egy fekete virágos, térdig érő ruhához. Egészítsd ki az együttesedet fekete tűsarkú cipővel vagy tűsarkú csizmával és egy szürke válltáskával. Vásárolni indulsz, vagy esetleg sürgős ügyeket intézel a városban? Szoros az időbeosztásod, és nincs időd arra, hogy mindent elővegyél a szekrényedből, hogy egy eredeti megjelenést állíts össze? Akkor fogadd meg a tanácsunkat! Válassz egy időtlen ramont, egy kék farmert és egy szürke kötött pulóvert. A fekete nadrág lázadóbb hangulatot kölcsönöz az outfitnek, de a kék nadrág inkább a hétköznapokra való. Ha kényelemre vágysz, válaszd a kedvenc edzőcipődet, vagy kedvezőtlenebb időjárás esetén a bokacsizmát.

Egészítse ki a megjelenést egy fekete hátizsákkal vagy shopper táskával az apróságok számára. Ez az egyszerű kiegészítő divatos, praktikus és stílusos – és ami fontos, nem vonja el a figyelmet a kosról. Ha pulóverről van szó, maradj a szürkénél. Ez egy semleges szín, amely minden szépségtípushoz illik, miközben a bőrdzsekit is előtérbe helyezi.

Hogyan válasszunk partitáskát?

Rockos stílusötletet keresel? Akkor válasszon egy feltűnő fém fogantyúval ellátott táskát, vagy öv helyett ezüstszínű láncot. Randira készülsz, és szeretnéd lenyűgözni a másik feledet? Válasszon egy divatos kuplungtáskát kígyóbőrből vagy krokodilbőrből. Ha szereted a feltűnést, akár lazán is viselheted.

Klubba, céges rendezvényre vagy házibuliba megy? Kíváncsi, melyik táska illik a legjobban egy Ramoneshoz? Válaszd a steppelt vagy lakkozott clutch táskát – lehetőleg ezüst vagy arany lánccal.

Hogyan lehet ezt a megjelenést felrázni?

Nonchalant stílusötleteket keres? Akkor szükséged van egy fekete bőrdzsekire a szekrényedben, hogy megkönnyítsd a dolgodat. Segítségével divatos, rendhagyó öltözékeket hozhatsz létre, amelyek magabiztosságot adnak neked. Az extra stíluspontokért nyúlj a lapos talpú, fekete csipkés csizmához. Egy fekete, masnival vagy bojtokkal díszített kézitáska remekül illik ehhez a megjelenéshez.

A bőrdzseki rendkívül sokoldalú, és számos alkalomra felvehető. Akár randira, vásárlásra vagy baráti társaságba mész, viselheted. Kíváncsi vagy, mi illik a dzsekihez? Szeretné divatosnak, magabiztosnak és vonzónak érezni magát, ugyanakkor nem akarja túlzásba vinni?

Válassz fekete csőcipőt és platform csizmát. Hogy egy kicsit lágyítsd a megjelenést, válassz finom ékszereket és egy kis virágos kézitáskát. Ha pólóról van szó, legyen merész, és válasszon nyomtatott modellt. Egy sötét póló kiemeli az öltözék rocker jellegét, de kipróbálhatsz egy fehér felsőt is. Így érdekes kontrasztot hozol be, és ráirányítod a figyelmet a feliratra. Ha kint nem túl jó az idő, viselj egy aranyos, pomponos sapkát.

Ready-to-wear stílus a mindennapokra

A közösségi médiában heves vita folyik arról, hogy egy sima bőrrámához illik-e egy bőrtáska. Sok szakértő szerint egy velúr kézitáska vagy egy pamut táska jobban beválik ebben az esetben. Ha az éles stílusok híve vagy, válassz egy kígyóbőr textúrájú modellt.

Egy bőrdzseki tökéletesen működik egy szellős ruhával vagy rakott szoknyával és egy fehér blúzzal. Rajtad áll, hogy éles vagy laza megjelenést szeretnél-e választani. Ha az első lehetőség tetszik, válasszon fekete kuplungtáskát ezüst kiegészítőkkel. Vagy esetleg olyan táskát keresel, amely egy lányos és visszafogott öltözékhez illik? Válassz egy kis leveles táskát masnival vagy egy aranyos vintage stílusú ládát. Hogy hangsúlyozd a megjelenésed romantikáját, nyúlj pasztellszínű kiegészítőkhöz. Kereshetsz zöld, sárga vagy menta virágos táskát is.

You may also like