Szép és elegáns – láncos táskák.

Az már régen tudott dolog, hogy a nők szeretik a csillogást és a ragyogást. A legjobbak azonban azok, amelyeknek az esztétikai értékek mellett még praktikus dimenziója is van. Ilyenek éppen ezek a táskák – szép és praktikus láncos táskák. Válassza ki kedvenc modelljét, és irány a Lady Bag online áruházba vásárolni!

Láncos táska – finom és visszafogott

Ez a elegáns női hátitáska a David Jones cégtől biztosan elcsábít sok szívet. Öko bőrből készült, időtálló formája és M mérete kiemelkedik, elegáns megjelenése pedig tökéletesen kiegészíti az elegáns randi vagy a laza baráti találkozó stílusát. A megjelenését tovább fokozza a láncos pánt.

Láncos táska – romantikus és bájos

Ehhez a táskához biztosan nem megy el szó nélkül egyetlen romantikus lélek sem! A Herisson cég bájos hátitáskája már az első pillantásra lenyűgöz. Egyik kiemelkedő jellemzője a gyönyörű, festett virágok, amelyek romantikus és finom megjelenést kölcsönöznek neki. A díszítő elemei közé tartozik a francia eleganciát idéző, steppelt felület és a szép lánc. Viselheti mindennapi és elegáns stílushoz is.

Láncos táska – klasszikus és elegáns

Ha értékeli a francia stílust, akkor ez a táska Önnek készült. A Bee Bag válltáska a francia divatházak ihlette stílust idézi. A kis táska két zárással rendelkezik, így nem csak elragadó, de praktikus is. A szíj helyett a lánc ad neki egy kis eleganciát.

You may also like