Milyen táskát hordjunk virágos ruhához?

A rojtokkal ellátott táska tökéletes választás egy virágos ruhához. A női ruhák stílusos kiegészítői a személyiséget és a divatos megjelenést hangsúlyozzák. Merítsen ihletet üzletünk ajánlataiból, és használja ki a stílusok széles választékát. Minden termék modell és forma szerint kategóriákra van felosztva. Válassza ki a tökéletes kézitáskát, amely kiemeli stílusát.

Új kiszállítással bővült üzletünk női kézitáska kollekciója, melyben az aktuális szezon legdivatosabb fazonjait találod. Érdemes megnézni az újdonságokat és a globális trendek szerint elkészített modelleket. Az ajánlatok között megtalálhatóak természetes bőrből készült olasz termékek és divatos, tartós és tartós szintetikus anyagokból készült táskák. A masszív kivitelű XL modellek tökéletesek mindennapi használatra, munkához és vásárláshoz. Egy estélyhez jobban megfelelnek a kisebb, csillogó részletekkel díszített kézitáskák. Tekintse meg a bőröndöket, futártáskákat és vásárlói táskákat a legdivatosabb színekben, amelyek passzolnak a virágos ruhákhoz és még sok máshoz.

Rojtos táska – a ruha tökéletes kiegészítője

A Boho stílusú kiegészítők soha nem mennek ki a divatból. A nők örökké szerették a virágos ruhákat, fodrokkal és rojtokkal. A kézitáskatervezők igyekeznek megfelelni a divatosan kinézni vágyó lányok elvárásainak, ezért olyan modelleket készítettek, amelyek passzolnak az ilyen ruhákhoz. Üzletünkben puha velúr kézitáskákat találsz természetes földszínekben és rendkívül nőies, rojtokkal díszített modelleket.

A mindennapi használatra szánt univerzális táskák kategóriában gondosan kidolgozott, természetes bőrből készült fazonokat kínálunk, pl.: velúrból készült olasz vásárló, hosszú rojtokkal. A modell több mint 20 színben kapható. Virágos ruhához választhat piros velúr táskát – jellegzetes bohó kiegészítőt vagy az öltözék színéhez illő árnyalatú modellt, például púderrózsaszínt, ezüst szerelékekkel. A tágas, XL méretű táska fém lábakkal és strapabíró, lekerekített fogantyúkkal véd a szennyeződéstől és a kopástól.

A ruhához passzoló intenzív színű táska

A bohó stílus már régóta nem csak az ünnepi őrületnek van fenntartva – ez a fajta ruha egész évben jól működik. Hangsúlyozzák a személyiséget, a kreativitást és a bátorságot az önkifejezésben. Válassz olyan kiegészítőket az öltözékedhez, amelyek felkeltik a figyelmet, és válassz egy erős színt. A divatos piros futártáska a legapróbb részletekig kifinomult! Intenzív szín, válllánc, dekoratív fémgyűrűk az elején és érdekes varrások, amelyek foltvarrást alkotnak, ennek a stílusnak az erős előnyei. A táska tökéletesen passzol egy virágos ruhához és sok más stílushoz. Belül talál egy cipzáras zsebet, egy másik zsebet az apróságoknak, és egy további rekeszt, szintén cipzárral.

Virág táska

Sok nyomatokkal ellátott kézitáska-modell jelent meg a divatbemutatókon. Néhányuknak nagy, jól látható márkalogója van. A tervezők kifejező geometriai mintákat, kockákat, csíkokat és virágmintákat is bemutattak. A nyomtatott kézitáskák most divatosak! Érdemes megnézni üzletünkben az ilyen típusú fazonokat, és kiválasztani azokat, amelyek megfelelnek kedvenc stílusainak.

A futártáska kategóriában számos vonzó modellt találsz különféle változatokban. Ökológiai bőrből készült, virágmintás kézitáskák vonzzák a figyelmet. Íme néhány érdekes modell:

• klasszikus futártáska láncon, hanga és menta világos, nőies árnyalataiban,

• egy kis kerek táska virágokkal, cipzárral zárva, fogantyúval és vállon hordható lánccal,

• formás lakktáska mélylila árnyalatban,

• steppelt futártáska esti kirándulásokhoz.

Steppelt táska estélyi ruhához

A ruha elegáns kiegészítői elegáns megjelenést kölcsönöznek Önnek, és azonnal készen áll az esti kirándulásra. Esti táskakollekciónk stílusos kézitáskája tökéletes egy randevúhoz ​​vagy baráti vacsorához. Egy kis steppelt, természetes bőrből vagy műanyagból készült, semleges színű futártáska olyan, mint egy közeli barát – nehéz nélküle megtenni, és szinte mindenhová magával viheti. Ez is minden alkalommal megfelel a helyzetnek. Még a legnagyobb okostelefon is belefér egy hosszúkás téglalap alakú táskába.

A bézs színű táska is remekül néz ki, hiszen van benne egy cipzáras zseb, egy zseb az apróságoknak, egy másik zseb a telefonnak, valamint egy cipzáras rekesz.

Virágos ruhákat hordasz? Válassz velúr kézitáskát!

Ha a virágos ruhák a kedvenc ruháid, egy semleges színű, velúrból készült kézitáska univerzális kombináció lesz. A puha bőr érzéki és kellemes tapintású. Több nőiességet és szexuális vonzerőt ad a megjelenésedhez. Üzletünkben natúr velúrból készült XL-es modelleket és finom kis táskákat talál, amelyekbe a legszükségesebb tárgyakat elfér.

You may also like