Melyik táskát vigyük magunkkal a kerékpárra? Nézd meg a sporttáskákat!

Tavasszal egyre több időt töltünk a szabadban. Az egyik legnépszerűbb szabadtéri tevékenység a kerékpározás. Ha kerékpáros kirándulásról álmodsz, de nem tudod, hogyan styld magad, mi segíthetünk. Íme sporttáskák, amelyek tökéletesek lesznek egy kerékpártúrához!

David Jones vesetáska

Ez a David Jones női tasak elvarázsolja Önt sokoldalú dizájnjával, amely számos stílussal kombinálható. Ez a praktikus tasak olyan anyagok kombinációjából készült, amelyekkel kitűnhet a tömegből. Könnyedsége és hordozhatósága szintén nagy előny – nem lesz útban kerékpározás közben.

Sportos és dizájnos

Ha a sportos stílust kedveli, ez a táska is tetszeni fog Önnek. Sokoldalú és kényelmes, tedd a csípődre és menj egy extra útra! Imádni fogja a funkcionalitásáért, de az egyedi kialakításáért is. Kiváló minőségű ökobőrből készült, és biztosan több szezonon át tart. A kerékpártúrán kívül számos alkalmi kirándulásra és még sok másra is magával viheti.

Kényelmes és egyedi

És még egy vese a David Jones-tól, ezúttal egy visszafogott és időtlen fekete színben. Nagyra fogja értékelni praktikusságát, sokoldalúságát és a vele létrehozott megjelenést. Nézz körül a Lady Bag üzletben, és vegyél egy olyan vesét, amitől nem akarsz majd megválni.

You may also like