Női kézitáska esküvőre – melyiket válasszuk?

A megfelelő női kézitáska kiválasztása egy esküvőre ugyanolyan fontos lehet, mint a ruha vagy a cipő kiválasztása. Ez egy olyan kiegészítő, amely nem csak kiegészíti az öltözékünket, hanem segít a nélkülözhetetlen dolgok tárolásában is az ünnepség során. Hogyan hozhatunk tehát jó döntést? Íme néhány tipp, amely segít kiválasztani a tökéletes kézitáskát a különleges napra.

Női kézitáska az esküvőre – illeszkedjen a ruha stílusához

Az első lépés, amikor női kézitáskát választasz az esküvődre, hogy figyelj a ruhád stílusára. Ha romantikus, finom ruhád van, érdemes egy elegáns, finom díszítésekkel ellátott, finom anyagból készült, elegáns kézitáskát választanod. Másrészt egy modern, minimalista ruhához jól illik egy letisztult vonalvezetésű, téglalap alakú, minimalista kialakítású kézitáska. A legfontosabb, hogy a kézitáska harmonikusan illeszkedjen az egész öltözékhez.

Női kézitáska esküvőre – méret és kapacitás

A második figyelembe veendő tényező a kézitáska mérete és kapacitása. Az olyan alapvető dolgokra, mint a mobiltelefon, a kulcsok, a pénztárca, a rúzs vagy a papírzsebkendő, szükség lesz egy esküvőn. Ezért jó ötlet olyan kézitáskát választani, amelyben elférnek ezek a nélkülözhetetlen tárgyak, ugyanakkor nem lesz túl nagy és nehézkes. Egy S vagy M méretű kuplungtáska vagy egy kis övtáska praktikus választás lehet.

Kézitáska esküvőre – figyeljünk a színre és a mintára

A táska színének és mintájának megválasztása nagyban függ a ruha színétől és mintájától. Ha a ruhád egyszínű és visszafogott, érdemes egy kontrasztos színű kézitáskát választanod, hogy egy kis életet vigyél a ruhádba. Ha viszont a ruhája mintás, akkor a ruha egyik színének megfelelő színű táskát válasszon, hogy egységes megjelenést biztosítson. A klasszikusok esetében egy fekete vagy fehér árnyalatú kézitáska mindig jó választás.

You may also like