Hogyan kell viselni a vesetáskát?

Előttünk a nyár, és vele együtt a hosszabb utazások, a városon kívüli kirándulások vagy akár a városi szökések. Bármelyik helyzetben az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat és szabad legyen a kezünk. Egy vesetáska biztosan segít ebben. Hogyan viseljük és melyiket válasszuk? Nézz meg néhány inspirációt, és találd meg a tökéletes modellt a Lady Bag shopban!

Csípőn viselt vesetáska

Ez az egyik leggyakrabban használt patent, amit az influencerek is használnak. A csípőre erősített vesetáska övként kezelhető, és a nadrág vagy szoknya hurkait használhatod a rögzítéséhez. Ez a tökéletes módja annak, hogy mindent kéznél tartsunk, miközben stílusosak maradunk. Ha így stilizálod, a vese az öltözék egyik lényeges eleme, és úgy néz ki, mint egy divatos kiegészítő.

Válltáska

Ha a szokatlan megoldások híve vagy, a vesetáskát a hátadon is hordhatod. Így egyszerre érezheted magad kényelmesen és tűnhetsz ki a tömegből. Remek megoldás azoknak a hölgyeknek is, akik rajonganak a hátizsákokért, és érdekes alternatívát keresnek egy kisebb méretű hátizsák helyett a nyárra.

A derék körül viselt vese

Végül egy klasszikus, a derékban hordott vese. Népszerű megoldás, azok számára is, akik nem szeretnének további rögzítéseket a deréknál. A derékkarikával karcsúsíthatja és arányosíthatja a derekát. Használhatja övként, és nemcsak sportruházathoz, hanem ruhákhoz és overallokhoz is viselheti.

You may also like