Mi újság a Lady Bag boltban?

Ha különösen csábítóak az újdonságok, akkor tavaszra mindenképpen bővíteni szeretnéd a ruhatáradat. Nemcsak az új ruhák, hanem a gyönyörű új kézitáskák sem hiányozhatnak. Nézz szét a Lady Bag shopban, és találd meg a számodra tökéleteset!

Egy aranyos hátizsák tavaszra

Íme egy hátizsák, amely tökéletesen illik bármilyen tavaszi öltözékhez. Különösen azoknak a hölgyeknek fog tetszeni, akik kedvelik a vintage stílust. Teljes egészében kiváló minőségű ökobőrből készült, amely könnyedén kibír több szezont is. Magaddal viheted az egyetemre, a munkahelyedre vagy egy biciklitúrára. Mérete lehetővé teszi, hogy elférjen benne egy A4-es notebook, valamint egy laptop és minden hasznos kiegészítő. A modell másik nagyszerű tulajdonsága a külső és belső zsebek. Ezek lehetővé teszik, hogy minden holmiját rendszerezze. Rendelje meg ezt a modellt most, amíg elérhető a Torbalska asszony webáruházában! A púderrózsaszín hátizsák sokak szívét el fogja lopni.

Divatos kézitáska zöld árnyalatban

Íme egy újabb energizáló kézitáska az idei tavaszra és nyárra. Mind a kényelem, mind az érdekes dizájn elvarázsolja majd. Ez a Herisson női kézitáska tökéletesen megfelel majd az Ön igényeinek. Ez a modell ötvözi a magas minőségű, ökológiai bőrből készült kivitelezést, az eredeti designt és az érdekes színeket. A táska elejét kockás mintát alkotó szálakkal díszítették. Ez a kézitáska lehetővé teszi, hogy kilépjen a keretek közül, és a legjobbat hozza ki a mindennapi öltözékéből.

You may also like