Bohóc stílusú női táskák – ezek a modellek nélkülözhetetlenek a 2023-as nyáron!

A tavaszi-nyári szezonban fordulunk át a gardróbunkat 180 fokkal. Ilyenkor könnyű és könnyed ruhákat veszünk elő, amelyek remekül passzolnak a kinti időjáráshoz. Azonban nemcsak a megfelelő ruhák, hanem a kiegészítők is kiemelhetik a napos hangulatot – ők adják a „wow” hatást a stílusunknak. Különösen jól mutatnak a bohóc stílusú táskák – nézd meg azokat a modelleket, amelyek átalakítják az öltözetedet!

Borzos táskák – minden bohémiai lány kiegészítője!

Az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor a bohóc stílusról beszélünk, az hosszú bojtok. Ezek a díszek sok ruhán megtalálhatók ebben a trendben, amelyeket eredetiséggel látnak el. Gyakran láthatók kardigánokon, szoknyákon, blúzokon vagy bőrdzsekikben. A bohóc stílusú női táskákban a bojtok is fantasztikusan mutatnak, amelyek mellett lehetetlen közömbösen elmenni. A bohóc stílusú táskák ugyanis könnyedek, gyönyörűen lobognak a szélben, és egyaránt jól illenek könnyű ruhákhoz és farmerhez, amikor már kissé hűvös van odakint.

Bohóc stílusú női táskák – ultrakönnyű ratanból!

A ratanból készült bohóc stílusú női táska egy tökéletes választás a nyári szezonban! Miért? A ratan táska rendkívül könnyű és gondosan szőtt, ami érdekes textúrát eredményez. Nagyszerűen mutatnak tehát maxi ruhákkal, farmerrel vagy lenvászon rövidnadrággal kombinálva. A ratan bohóc táskák nélkülözhetetlenek a tengerparti kirándulások során is. Kényelmesen belepakolhatsz egy törülközőt, vizet, könyvet és indulhatsz a strandra!

Bőr bohóc táska – nem csak nyárra!

Ha azonban egy bohóc stílusú táskát keresel, amelyet nemcsak nyáron, hanem más évszakokban is használni szeretnél, válassz egy természetes színű szamóca táskát. A szamóca szervesen kapcsolódik a bohém stílushoz és kiválóan működik akár késő ősszel is. A természetes bőr időtálló és strapabíró, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog elpusztulni. A bőr bohóc táskát kombinálhatod ruhákkal és őszi öltözékekkel is – remekül mutat egy bőrdzsekivel, farmerral és lapos sarkú bokacsizmával!

You may also like