A kézitáskád Valentin

Milyen legyen a táskád Valentin-napra? Kötelezően édes és piros! A piros végül is a szerelem színe. Fontos, hogy a piros táskát egész évben használni fogod, nem csak a szerelem napján. Nézze meg a Lady Bag üzletben a piros táskákat, és találja meg a tökéleteset az Ön számára.

Steppelt postazsák

Íme egy javaslat a karcsú betűs táskákba szerelmes hölgyeknek. A David Jones steppelt leveles táskájával teljessé teheted Valentin-napi megjelenésedet, de nem csak. A szövetet és az ökobőrt ötvözi, és az egész lenyűgözően precíz és gondos kivitelezéssel. Praktikus M méretű, így minden elfér benne, amire szüksége van. Válllánccal is rendelkezik a további elegancia érdekében.

Vintage stílusú levélszekrény

A klasszikus kézitáskák helyett a vintage stílust kedveli? Ezt kínálja a David Jones, számos zsebével és környezetbarát bőrből készült kialakításával. Különlegessége a patentos rögzítés, amely egy régimódi vonást kölcsönöz a ruhának. Vigye magával a mindennapokra és nagyobb alkalmakra is!

Egy mutatós kézitáska

Íme egy lakkozott női kézitáska a David Jones-tól, amely feltűnő megjelenésével csábítja Önt. Segít, hogy bármilyen öltözéknek jellegzetes karaktert adjon. A fényes textúra, a szokatlan forma és a finom kialakítás határozott előnye ennek a modellnek. A piros táska segít kiemelni minden ruhádat.

You may also like