Egy kis táska a nyaralásokhoz

Kezdődnek az ünnepek, és már tervezed a nyaralási utakat? Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, amelyekkel jobban élvezheted a nyári időszakot egyedi stílusban. Nézze meg az elutazáshoz való kis kézitáskák választékát, amelyek könnyen elférnek a bőröndjében. Az összes modellt megtalálja a Lady Bag online boltjában.

Bőrből készült kuplungtáska elegáns alkalmakra

A nyaralások során szeret felugrani egy buliba és elegánsan megjelenni? Akkor ez a Vittoria Gotti luxus, mégis klasszikus bőrből készült kuplungtáska lesz a tökéletes modell az alkalomra. Egységes színek és egyszerű szabás jellemzi, ami segít a különböző stílusokhoz illeszteni. A szürke táska egy visszafogott kiegészítő, amely a szivárvány szinte minden színéhez illik.

Kicsi és kacér

Ez a táska igazi ritkaság a kézitáskák között. Természetes bőrből készült, és színes pánttal rendelkezik, amellyel kitűnhet a tömegből. Kicsi, de ugyanakkor praktikus és tágas. Minden lényeges dolog elfér benne, ugyanakkor a táska nem foglal sok helyet a bőröndben.

Menta bőr pénztárca

Ha szereted az univerzális kiegészítőket, ez a Vittoria Gotti által készített bőr postatáska kifejezetten neked készült. Időtlen dizájnjával kitűnik, és minden stílushoz illik. Ebben az M méretű táskában minden szükséges tartozék elfér. Mind a mindennapokban, mind az esti kirándulások során értékelni fogja.

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük