Aranyos bőröndök kislánynak és kisfiúnak

Nem csak a felnőtteknek fontos, hogy szépen és összhangban nézzenek ki, és legyen náluk egy bőrönd, amely tetszik nekik. A gyerekek is egyre merészebben választják kiegészítőiket. Tekintse meg a Lady Bag online áruházban elérhető gyerekbőröndöket, és válassza ki azt, amely a legjobban illik a kisfiókjához.

Rózsaszín és aranyos

Ez a Madisson cég egyedi és aranyos kézipoggyász biztosan elvarázsolja a kicsiket. Mesés mintázatot mutat be, és egy erős, de könnyű anyaggal kombinálva tökéletes választás lesz. Ideális bőrönd gyerekeknek, akik táborozásra, nyári táborozásra vagy szülőkkel való kirándulásra készülnek. Kiváló választás az óvodás és iskolás korú gyerekeknek.

Fiúknak, de nemcsak nekik

Ez a bőrönd viszont nem csak fiúk, hanem kis rosszaságok szívét is megszerzi. Sportos motívum, divatos design és könnyű, de tartós anyag jellemzi ezt a kisebb bőröndöt. Autóval, busszal, vonattal vagy repülővel történő utazás során is megállja a helyét. Mindent belefér, ami a legfontosabb, és mivel nem túl nagy és nehéz, a kis utazónak függetlenségérzést nyújt.

Stílusos bőrönd

Vagy talán egy stílusos bőröndöt keres, amely tetszik a kisfiának vagy kislányának? Ez a kézipoggyász megfelel mind a legkisebb, mind a nagyobb gyerekeknek. Tartós anyaggal, könnyedséggel és időtlen designnal büszkélkedik. Must-have minden utazó gyereknek.

You may also like