Melyik táska illik a tornacipőhöz? Nézd meg ezeket a modelleket!

Kezd melegebb lenni az ablakon kívül, és ez csak egy dolgot jelent: levetjük a nehéz téli csizmákat, és végre könnyű, kényelmes tornacipőkre cseréljük őket. A tavaszi-nyári ruhatárra való átállással azonban együtt jár a kérdés: milyen kiegészítők illenek a sportcipőkhöz? Ebben a cikkben megtudhatod, mely táskák mutatnak a legjobban a tornacipőkkel kombinálva!

Melyik kézitáska a tornacipőhöz? Egy shopper táska mindig megbízható!

Legyünk őszinték magunkkal – ha sportcipőről van szó, minden a kényelemről szól. Akkor érdemes egy olyan táskára is fogadni, amely a megfelelő kényelmet biztosítja. A női shopper táskák a mindennapi viseletre készültek – akárcsak a tornacipők. Csomagolhatóak, és kényelmesen átcsúsztathatók a vállon. Ezért gyakran használják őket munkába járáskor, vásárláskor vagy a városban. Különösen ajánljuk a sokoldalúan használható shopper táskákat sportcipőkhöz. Dizájnjuk időtálló, az egyszínű színek pedig szinte bármilyen öltözékhez passzolnak!

Sportos vese – tökéletes tornacipővel és… annyira kényelmes!

Néha azonban vannak olyan napok, amikor nem szeretnél sok mindent magaddal vinni, és csak a szükséges kiegészítőkért – telefonodért, pénztárcádért vagy kulcsaidért – nyúlsz. Ilyenkor fontos, hogy ezeket az apróságokat egy kis táskában tartsd, amely könnyű és kényelmes. Mit szólnál egy sokoldalú női vesetáskához? Tökéletesen illik majd a sportcipőkhöz, hiszen a vesetáska is sportos kiegészítő. Kényelmesen a csípődre dobhatod, és mehetsz egy hosszú sétára, kocogásra vagy a szabadban tornázni!

Melyik kézitáska illik a tornacipőhöz? Válassz egy kézitáskát-bőrből!

Ha szereted az olyan kiegészítőket, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak, akkor egy 2 az 1-ben hátizsákos kézitáska fog a legjobban működni. Sportosan viselheted tornacipővel, de nem csak! Ne feledd, hogy ez a táskatípus szenzációsan mutat csizmával, espadrilles-sel vagy katonai bakanccsal is. De vissza a tornacipőkhöz – a hátizsákos táska remekül megy hozzájuk, mert ugyanolyan kényelmes. Viselheted a válladon, mint egy shopper táskát, vagy a hátadon, ha szeretnéd tehermentesíteni a kezeidet. Ezzel megőrizheted a laza és sportos megjelenést, de mindenekelőtt élvezheted a funkcionalitását a helyzettől függően. Találkozol egy haveroddal a városban? Dobja át a táskát a vállára. Kirándulás a városon kívülre? Hordja a táskát a hátán, és élvezze a városnézés kényelmét!

You may also like