Női lábbelik olcsóbban! Ne hagyja ki

Hiányzik a ruhatáradból az egyedi lábbeli a következő tavaszra és nyárra? A Lady Bag webáruházban nem csak egyedi akciókat találsz minden évszakra, de női cipőket is vásárolhatsz olcsóbban. Találj egy párat magadnak!

A tökéletes espadrilles a nyárra

A tökéletes cipőről álmodsz a nyárra? Nézd meg ezeket a cuki espadrilleseket! Puha öko-szarvasbőrből készültek, könnyedén illeszkednek minden lábra, és rendkívül stílusosak. Ez a modell tökéletes kiegészítője a mindennapi öltözékednek – párosítsd ezeket a cipőket farmerrel, rövidnadrággal és nyári ruhákkal. A lágy lila árnyalatú espadrilles stílusos és visszafogott.

Ragadozó szandál

Vagy talán kedveli az elegáns női szandálokat, és a Bellucci egyik modellje tetszik Önnek? Vessen egy pillantást ezekre az egyedi szandálokra, különösen, ha szeret kitűnni. A magas tűsarok segít karcsúsítani a lábadat, az átlátszó pánt pedig könnyedséget kölcsönöz. A barna leopárdmintás cipő a trend a nők számára, akik szeretnek kitűnni. Szokatlan stílusuk lehetővé teszi, hogy játsszon a divattal, és egyedi megjelenést hozzon létre.

Alkalmi csizma

Íme alkalmi csizmák, amelyek rocker beütést adnak a stílusodnak. Ezek a csizmák végig egységesek – vékony pántok a felsőrész közepén, taposott talp – minden részlet számít! A földszínű csizma sokféle stílushoz illik. Minden nap viselni akarod majd őket, és soha nem válsz meg tőlük!

You may also like