Styling Valentin-napra? Csak piros táskával

Minden februárban a világ megőrül a szerelemért. A szerelem mindenütt jelen van – az interneten, az utcán, a mozikban és az éttermekben. Ebből pedig nincs hiány a Lady Bag webáruházban, ahol egy gyönyörű piros kézitáska formájában találja meg. Böngésszen javaslataink között, és találja meg az Ön számára tökéleteset.

Bőr levéltáska piros színben

A piros bőr letterman táska remek megoldás a közelgő szerelmesek ünnepére. A Vittoria Gotti által készített javaslat tökéletes kiegészítője lehet a stílusodnak. Ez egy univerzális javaslat, amely mind a klasszikus, mind az alkalmi öltözékben hasznos lesz. Az M méretű táska minden szükséges holmit elfér, és biztosítja a kényelmet. A piros táska egy nőies kiegészítő, amelynek egyéb előnyei is vannak. Az egyik a 3 praktikus zseb, a másik a dupla záródás és a hosszú pánt. Imádni fogja ezt a táskát, és nem csak Valentin-napon szeretné majd magával vinni.

Funkcionális és divatos piros kézitáska

Ha viszont a táskák helyett inkább a nagy, csomagolható táskákat kedveli, akkor ez a Herisson által tervezett táska megfelel az elvárásainak. Fényes anyagból készült, jellegzetes szálakkal. Ez egy ultrakönnyű és stílusos megoldás, amellyel divatossá teheti a mindennapi és alkalmi ruháit. Remek kiegészítője a Valentin-napi stílusodnak – a mellékelt pántoknak köszönhetően a táskát a kezedben vagy a hátadon is hordhatod. Értékelni fogja sokoldalúságát és gyönyörű színét.

You may also like