Milyen táska illik a kék ruhához?

Kék ruhához illő táskát keresel? A legjobb helyre jöttél! A Lady Bag üzlet a legjobb hely, ahol divatos kiegészítőket találhat: cipőt és táskát álmai színében. A szabások nagy választéka és a számtalan szín széles választékát kínálja.

Egy kék színű lányos ruhának megfelelő környezetre van szüksége. Az alkalomtól függően választhat valami elegánsabbat, kifinomultabbat vagy funkcionálisabbat. Egy barátja esküvőjére vagy egy nagy családi eseményre válasszon fémes fényű táskát. Ha intenzív kék ruhában mész randira, a piros tűsarkú cipő és az ugyanolyan színű táska tökéletesen működik. Mondja el, milyen árnyalatú a ruhája, és mi biztosan megtaláljuk hozzá a tökéletes táska színét minden alkalomra.

Piros táska kék ruhához

Egy intenzív vörös árnyalatú kézitáska olyan kiegészítő, amely sokféle megjelenéshez illik. Carmine a figyelmet összpontosítja, és Önt teszi a figyelem középpontjába. Ha szereted piros rúzzsal kifesteni az ajkaidat, mindenképpen válassz a rúzsod színéhez illő táskát. Ez a trükk minden társasági összejövetelen feltűnő.

Hogyan találod meg a legszebb piros táskát? Üzletünkben az összes modellt kategóriákba rendeztük: postatáskák, bőröndök, esti táskák, lánctáskák stb. Nem kell végigböngésznie az összes variációt, hogy megtalálja álmai szabását. Használja a szűrőket, válassza a piros színt, és automatikusan megjelennek az adott színű táskák az adott kategóriából. Egyszerű! Ne vesztegesse az idejét, és nézze meg, mit készítettünk női ügyfeleink számára.

Fotó: Piro taska

Egy időtlen fekete kézitáska minden alkalomra

A kék ruhához illő kiegészítők lehetnek a lila, a piros és a finom pasztellszínek árnyalatai. Érdemes kísérletezni a színekkel, és megnézni, mi illik a legjobban a hangulatodhoz. A ladybag.hu shopban számos divatos táska darabot találsz, amelyek kifejezőbbé teszik a stílusodat. Különleges alkalmakra válasszon fényes kézitáskát. Nézze meg a lakkbőrből és fémbőrből készült javaslatokat. Biztos, hogy lesz valami, ami megragadja a figyelmét.

A színes kézitáskák energikus árnyalatukkal feldobják a stílust. Ha a klasszikus megoldások rajongója vagy, egy kis fekete kézitáska tökéletes választás lesz. Tökéletesen illik fekete tűsarkúhoz és csizmához. A táska sötét színe kiemelkedik a ruhából. A szép fényes fém részletek hangsúlyozzák az elegáns megjelenést..

Kék ruhához illő pasztell táska

Egy pasztellszínű kézitáska jól illik egy kék árnyalatú kék ruhához. Mellékesen érdemes megemlíteni, hogy a szabad égbolt színét nemrégiben az évszak színének nevezték. Vajon a ruhaszínekben is megállja a helyét? Már most érdemes odafigyelni arra, hogy kék ruhákkal kiegészítsük. Hamarosan az utcák kékbe borulnak a ruháktól, kabátkáktól és overalloktól.

A bézs hússzínű kézitáskának sok követője van, mert sokoldalú színe sokféle megjelenéshez illik. Egy kék ruha, egy hússzínű sarkú cipő és egy hasonló színű kézitáska tökéletes viselet egy nagyszabású esti bulihoz. A púderrózsaszín és más pasztellszínekben pompázó kézitáska szintén jól illik ehhez a ruhához. Tekintse meg élénk színű Letterman táskák választékát:

  • Fehér, láda alakú kézitáska,
  • Kézitáska világos hamu színben,
  • Bézs színű, hússzínű kézitáska,
  • Pasztell rózsaszín, kék, menta,
  • Ezüst és arany.

Fotó: Szürke kézitáska arany kiegészítőkkel

Kék farmer ruha vidéki lány stílusban

A vidéki stílus időtlen klasszikus! Jó, ha van legalább egy nyugati stílusú szett a szekrényedben. Egy fodros szoknya + ing vagy egy farmerruha megfelelő kiegészítőket igényel. A rojtos táskáink és a levelman táskáink erős, vastag bőrből készültek, és tökéletesen illenek a cowboy csizmákhoz.

Ha kedvet kaptál ehhez a mókához, nézz körül a shopper táska kategóriában, és válassz egy természetes színű (piros, földszínű, bézs, barna), hosszú bojtokkal díszített velúr táskát. A második lehetőség egy barna bőrből készült, nagy csattal díszített vintage kézitáska, amelynek egyetlen cowgirl sem tud ellenállni.

Kézitáska kék borsószínű ruhához

Szeret romantikus stílusban öltözködni? Derékban kivágott, bővülő ruha nőies mintákkal, hangsúlyos derékkal, kalap – milyen kézitáskát válasszunk egy kék, fehér pöttyös ruhához? A piros táskáról már írtunk, ami tökéletes egy randira. Ezúttal nyúljunk egy olyan szabáshoz, amely alkalmas egy piknikhez, egy romantikus sétához a réten vagy egy városon kívüli kiránduláshoz. Idilli éghajlaton a nyári reggelihez a füvön, a nagy táskák, amelyekben elfér egy kis harapnivaló, valami innivaló, egy takaró és naptej a tökéletes választás. Nézze meg bagoly táskáinkat. A kollekció a természetből vett motívumok számos nyomtatási variációjából áll. A szemet gyönyörködtető nyomtatású nagyméretű táska alkalmas bevásárlásra és akár rövid utazásokra is.

Az elegánsabb, városias stílushoz a kerek fogantyúval ellátott fehér kézitáska illik. Ha sállal és szandállal egészíted ki, tökéletes megjelenést biztosítasz egy romantikus lánynak kék ruhában.

Nyugodtan játszhatsz különböző stílusokkal. A kézitáska erős hangsúlyt adhat. Válassza a kifejező vágásokat és a divatos színeket. Böngésszen javaslataink között, és inspirálódjon feltűnő megjelenések létrehozásához!

You may also like