Új termékek a Lady Bag shopban

Csábítanak az újdonságok? Akkor nézze meg a Lady Bag online shop „újdonságok” szekcióját, és nézze meg az ott található gyöngyöket. Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő kézitáskát.

Nőies és elegáns bevásárlótáska

Ez a női bevásárlótáska kiváló minőségű ökobőrből készült, és tágas XL méretét időtlen dizájnnal kombinálja. A Hernan táska lehetővé teszi, hogy minden hasznos tárgyad elférjen benne, és illeszkedjen a mindennapi öltözékedhez. Jól illik nadrágokhoz és ruhákhoz, sportcipőkhöz és magassarkú cipőkhöz. A kék táska minden stílusodat kiemeli.

Álmaid bőr bevásárlótáskája

Íme egy másik kézitáska, amely elegánsan kiegészíti a stílusodat. Ezt a Vittoria Gotti kézitáskát gyönyörű virágos dizájnja és praktikus XL mérete különbözteti meg, amelyet például a munkahelyén fog használni. A népi mintákkal díszített fehér táska számos alkalomra bájos kiegészítő. A táska bájos kialakítása mellett praktikus is. Kivehető, cipzáras kozmetikai táskával rendelkezik, amelyben a legfontosabb kiegészítői elférnek. Vigye ezt a táskát munkába, vásárlásra vagy bármilyen más kirándulásra.

A Herisson sokoldalú kézitáskája

Itt egy másik funkcionális kiegészítő, amelyet érdemes a szekrényében tartania. Kétféleképpen használhatod – a válladon, mint egy bevásárlótáskát, vagy a hátadon, mint egy hátizsákot. A meghosszabbított fogantyú kényelmes fogszabályzóvá alakítható. Rendelje meg ezt a táskát, és viselje úgy, ahogyan a legjobban szereti.

You may also like